Sokan felnőtt fejjel sem szeretik és a libamájat is csak kényszeredetten eszik meg. Azonban ha mégis szeretnénk az egyik legjobb vasforrást becsempészni az étrendbe, és nem resztelt májat vagy cipőtalp keménységű rántottmájat próbálunk lenyomni a család torkán, akkor ez a recept tökéletes alternatívát kínál. Végy egy fél disznómájat (esetünkben ez egy vaddisznó süldő májának hárnomnegyede), mely nagyjából 1 kg-os. Halkan megjegyzendő, házisertés májából is tökéletes lesz a végeredmény, ne féljünk kipróbálni! Szükséges még 4 keménytojás, 10 dkg teavaj, némi füstölt szalonna és ízlés szerint zöldfűszer, só, bors, borókabogyó. Az biztos, hogy a konzerv kenőmájasokat ezután kerülni fogja mindenki, aki megkóstolta!

Feltöltő: chubba
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.