Az ex-pornószínésznő és Dj, Niki Belucci az Instagram-oldalára töltött fel egy képet a szombaton megszületett kisfiáról. 

Sokat küzdött azért, hogy gyermeke lehessen, azonban három vetélés után sem adta fel, és végül január 13-án megszületett a kisfia. Nagyon lelkesen és szívhez szólóan írt az érzéseiről Niki Belucci: 

Erre nincs szó sajnos!! Ez több,mint szeretet és szerelem !!! Ezért érdemes létezni!!!! Ez maga az élet értelme és ezt csakis akkor tapasztaljuk, ha átéljük!!!!! Amíg élek a családom lesz számomra a legfontosabb és azt tűzön-vízen keresztül védeni fogom!!! Köszönöm anyukámnak azt a rengeteg szeretetet és aggódást,törődést és fáradság nélküli éjszakázásokat:)) ,amit kaptam/kaptunk és ,amit én is adhatok már a kisfiamnak. 

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Már kezdtem aggódni, hogy egy ringyó, ha szül, nem lesz a napi hírekben ...
namihami
Akkor már csak a ""boldog"" ifjú apa személyazonosságának a kiderítése van hátra. Lehet bőven meríteni, gazdag a választék.
Bár az ifjú anyuka erkölcse és egyéb pozitív tulajdonságai lennének olyan széles spektrumuak, mint az atyák lehetséges változatának a száma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.