A Tízparancsolattal vágott vissza Bajnai Gordon Kovács Zoltán kormányszóvivőnek. Súlyos szabálytalanságokat tárt fel az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala az egykori Tiborcz-cég, az Elios Innovatív Zrt. által 2011 és 2015 között elnyert, uniós forrásból fizetett közbeszerzésekkel kapcsolatban. Kovács Zoltán kormányszóvivő ezzel kapcsolatban arra hívta fel a figyelmet arra, hogy az OLAF vizsgálata a Bajnai-kormány idején elindított és később is folytatott közvilágítási program pályázati felhívásait érinti. Nem hagyta szó nélkül Bajnai Gordon volt miniszterelnök, hogy őt hibáztatják, egy Facebook-bejegyzésben reagált: Talán valóban gondosabban jártunk volna el, ha a pályázatban feltüntetjük, hogy a pályázókra nézve kötelező a VII. számú parancsolat, a kormányszóvivőkre pedig a VIII. Persze azt gondoltuk elég, ha a Bibliában benne van…"

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A vő jó tanítványnak bizonyult lop, mint állat !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Ebből az üzenetből is kiderült, hogy Bajnai egy okos és türelmes ember.
lampa laz
Kár, h ez a spanyol donra maszkírozott mesterházy az mszp segítségével 14-ben háttérbe szorította, vigasz, h a tetű sem nyert. Vele nagyobb lett volna az esély arra, h ne legyen 2/3-a a fidesznek. Azóta nem vagyok barátságban az mszp-vel.
CsipkeRózsa
@durbincs: Nézd meg az alábbi videót, meghallod, hogy Bajnainak semmi felelőssége nem volt a libásokat ért károkért.
papa.49
A vő jó tanítványnak bizonyult lop, mint állat !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.