Felmondott az Echo TV hírigazgatója. 

A 24.hu értesülései szerint a mai napon beadta a felmondását Mentes Katalin, az Echo TV hírigazgatója. A döntés oka egyelőre nem ismert. 

Mentes Katalinnak egyébként mostanáig az élettársa, Szikszai Péter is a csatornánál dolgozott vezérigazgató-helyettesként, de Szikszai a napokban a Farkas Boglárka vezérigazgatóval kialakult személyes konfliktusa miatt már távozott a tévétől.

A tévécsatorna egy éve került Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos tulajdonába Széles Gábortól. Nemrég újult meg a tévé, nézettsége mostanra 0,5-0,6 százalék körül van.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
...nézettsége mostanra 0,5-0,6 százalék körül van.

Aljassága és hazugsága pedig 100 százalék körül. Legalább ebben az utóbbiban az élmezőnyben van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
...nézettsége mostanra 0,5-0,6 százalék körül van.

Aljassága és hazugsága pedig 100 százalék körül. Legalább ebben az utóbbiban az élmezőnyben van.
adrenalink
@nemkati: Amíg nem az alapcsomagban voltak 0,1 körül volt a bámulási szintjük. Most kezdenek ország járásba. Izgulhat Vajna papó, egyszer még komoly konkurencia lehet... :-))
magyaridok.hu/belfold/orszagjarasba-kezdett-sajtoklub-2746813/
Rockxy
Milyen jó nekem, hogy nem nézek tévét.
Egyiket sem. :)
A tévékben műsor megy.
Érted-e?
Mű! Sor!
Nem igazi!
Hamisítvány!
nemkati
@adrenalink: Ennek a roadshow-nak nem hiszem, hogy találtak volna más helyszínt, mint az Új Színházat - esetleg a Nemzetit. Más nem fogadta volna be őket.

Az meg külön izgalmas lehet, milyen kérdéseket tesz majd fel Bayernek a 300 lelkes ECHO TV néző. :))) A kérdéseket nem tudom, de a válaszokban biztos vagyok. :D
adrenalink
@nemkati: Elég, ha csak "spontán" tapsvihar tör ki 1-1 Bayer böffenet után...

Budapest után Sopronba, Zalaegerszegre, Pécsre, Szekszárdra, Kaposvárra valamint Miskolcra látogat el a Sajtóklub csapata
sokanvagyunk
Ennél még az én tv-m is nézettebb - és alig kétszázezerbe került. :D
quadrocopter
"nézettsége mostanra 0,5-0,6 százalék körül van." Ha a családtagok és rokonok is nézik!

A szennycsatorna szaga nem vonzza a normálisokat!
Eladott Ország
Nem az a baj, hogy zseniálisnak tartják saját színvonaltalan, izzadságszagú vergődésüket, ami attól kezdve, hogy hazudtak, nem médiahekk, hanem sima hazugság. A kérdés az, hogy mi ebben a poén, mi az üzenet? Azon túl, hogy semmi nem nagyobb hekk, mint egy félanalfabéta gáz- és mangalicaszerelő alkalmazottjának lenni. És azon túl, hogy a kormányzati utasítás szerint a nem kormánypárti sajtót üldözni, gyűlölni és megbélyegezni szükséges.
www.facebook.com/echotvinformator/videos/1735510066744028/
Sámannus
Lehet, hogy az antigravitáció elfogyott?
cikicakk55
@Rockxy: Azért vannak jó tv csatornák is,ahol még értékes és érdekes dolgokat is meg lehet tudni,csak az nem a Magyar kereskedelmi csatornákon van. A Magyar tv-közül a hír tv-t nézem néha,de csak azért (kormányinfó),hogy jókat derüljek Lázár szenvedésén,mikor kellemetlen kérdéseket tesznek fel neki az újságírók .Szar lehet neki,hisz még el sem tud pucolni,úgy mint a bűntársak a parlamentben.
nezelodo
@Macskaszem: Majd azt mondják, nem a csatornától volt rossz a gyomra, hanem az influenzától, esetleg a csatorna menzáján főzött sárgaborsó főzelék volt szalmonellás.
vadsanca
Valószínű nézeteltérései támadtak a kiadott hírekkel kapcsolatban.
moareka
Így jár, aki a savanyú mosolyú csicska bemondó Farkas igazgató Boglárkával nem jön ki...ez a nő bemondónak is egy flegma, le vagytok sz...a arcú luvnya volt...persze nem tudom, hogy akik nem tudnak kijönni vele, lehet pont olyanok, mint ő...
peterkelemen
Mészáros Lőrinc vagyis Orbán Viktor hazug és gyűlöletterjesztő tévéje.
zz
Index - Kultúr - Távozik a HírTV Híradójától „Orbán nem geci”, mondta a Célpont stábja, és felmondott. Emlékeztek? :DD Na majd a köztévénél nyalhatnak!!
Desischado
Szerencsére nem nézem ezt a szennycsatornát! Gondolom, a hölgynek is tele lehetett már a hócipője. Nem mindenki gerinctelen nyalonc, mint farkas bogika, akit én soha nem alkalmaznék egyetlen tv-nél sem.
nezelodo
@sokanvagyunk: Ez jó de képzeld el azok tragédiáját, akik azt mondták pl a Hír Tv-re, hogy a "mi tv-nk". Aztán jött a G nap, és új "mi Tv-nket" kellett keresniük, és rátaláltak az OTP színű tv utánzatra a Lölö szellemi színvonalával.
szép új világ
"nézettsége mostanra 0,5-0,6 százalék körül van." Ügyes, ezek szerint azok sem nézik akik csinálják.
CsipkeRózsa
'A 24.hu írta meg először, hogy otthagyta az Echo TV-t a Szikszai Péter-Mentes Katalin kettős, először Szikszai, a vezérigazgató-helyettes, majd élettársa a hírigazgató Mentes Katalin is. Szikszai a Dunat TV-ben még bemondónőként ismert, az Echóban vezérigazgatóként tevékenykedő Farkas Boglárkával kapott össze, Mentes távozásának oka nem ismert."

comment.blog.hu/2018/02/05/a_vezerigazgato-helyettes_utan_az_echo_tv_hirigazgatoja_is_felmondott

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.