A flört egy ártatlan dolognak tűnik. Vagy mégsem? Ha párkapcsolatban élsz, de közben élvezed azokat a pillanatokat is, amikor a férfiak bókolnak neked, vagy amikor randira hívnak, akkor ideje lenne megvizsgálnod a párkapcsolatodat és feltedd magadnak a kérdést, hogy vajon helyénvaló az, amit csinálsz? Amikor a flört megcsaláshoz vezet, akkor tudd, hogy eljött az ideje annak, hogy megállj és egy komoly döntést hozz az életedben. Cikkünkben megtudhatod azt a hét helyzetet, amikor a flört megcsaláshoz vezethet. A teljes cikket a www.habostorta.hu oldalon olvashatod el.

Forrás: habostorta.hu
Feltöltő: Linda21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez hülyeség. Ha a másik menni akar , akkor nem visszatartani, hanem csomagolni kell neki.
Hogy is van az a mondás a töltött káposztával?
Nem hiszek az egy félrekefélés utáni örök megbánásban. Ha megtette egyszer, akkor megteheti máskor is. Akkor pedig jöhet a ""Hol és kivel lehet most?""-effektus. És ez igaz minkét nemre.
Vagy ahogy az ilyen esetben már a nagy gondolkodó mondja:: Csak az özvegy ember lehet biztos abban, hol fekszik a párja.
Hellcat
@namihami: Ámen. Exem otthagyott 5 év után váratlanul...aztán mire rájött, hogy lehet baromságot csinált addigra azért összefeküdt mással én meg mondtam, hogy takarodjon tőlem minél távolabbra...ha 1x megcsinálta bármikor megteheti máskor is...
namihami
@Hellcat: Mi 35 éve együtt vagyunk. Tehát a példák innen is, onnan is jöhetnek.
De a Te eseted is azt igazolja, hogy a biztos háttér az, amit egy ember nem adhat fel.
Tudnom, szentül tudnom kell, hogy a páromra való támaszkodás stabilabb kell, hogy legyen, mint a betonfal. Az ún. nyitott házasság, hát ízlés és gyomor dolga. Ki tudja, most éppen ki pitykézik a párommal? Legyen azoknak jó, akik így élnek.
Csak sajnos, a legtöbb esetben pont a másik tudja meg utoljára, amikor már a félváros beszéli. És akkor drasztikusan el kell vágni a szálakat, mert (szerintem) jobb a biztos fájdalom, mint a bizonytalan, ki tudja meddig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.