Immár külön életet él Vona Gábor kalandja a müezzin hangjával. A Jobbik miniszterelnök-jelöltjének sajtótájékoztatójára a PestiSrácok stábját nem engedték ugyan be, az iszlám imára szólító müezzin hangja viszont bejutott, most pedig a videófelvétel továbbgondolt változata jelent meg. Vona Gábor olyan kijelentésekkel vétette észre magát korábban, mint hogy az iszlám az emberiség utolsó reménye. Vona Gábor olyan kijelentésekkel vétette észre magát korábban, mint hogyaz iszlám az emberiség utolsó reménye. Nyilván erre reagáltak valakik egy geggel, a Jobbik elnökének sajtótájékoztatóján. Többek között a PestiSrácok stábját sem engedték be mondvacsinált okokkal, ám a gondos szűrésen átjutott egy személy, a mobiltelefonján az imára szólító müezzin hangjával. Amikor megszólalt a Vona számára az emberiség utolsó reményét jelentő hang, a Jobbik elnöke teljesen megzavarodott, idegesen pillantgatott jobbra-balra, majd megköszönte a lehetőséget, és azt mondta, bárki is felelős ezért,az tegye meg.

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
uploads.disquscdn.com/images/343fd5f7830735017a0d1f0e3c63c82a3681b7744466e49681cfbc45c774a490.jpg?w=800&h=540
EZ AZTÁN KÍNOS! ORBÁNT KITÜNTETTÉK OTT, AHOL AZ „ALLAHOZÓS” VONÁT CSAK MEGTAPSOLTÁK.
A Marmara Egyetemen nem csak Vona Gábor tartott beszédet, hanem néhány héttel utána Orbán Viktor is, aki előadást tartott és akit dicséretük jeléül díszdoktorrá avattak.
alfahir.hu/sites/default/files/kepek/2018_01/marmara.jpg
quadrocopter
"Prostisrácok"? (kösz P.Palika) Ugorgyunk...akadozik a horda lélegeztető gépe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.