Szerinte azért szakított vele a párja, mert sok negatív kommentet olvasott róla. A trash média sztárja szerint beskatulyázták, és még most is züllött, alkoholistának tartják.

Baukó Éva önmagáról: Vicces vagyok, nem vagyok buta, és jól nézek ki

Több hónapon keresztül próbáltuk működtetni, ezért is nagyon rossz érzés, hogy nem sikerült. Annak is köze van a sikertelen kapcsolataimhoz, hogy ismert vagyok és ezért nem is mernek soha felvállalni engem. Meg is vagyok ijedve, hát nekem tényleg nem lesz soha normális párkapcsolatom. Az emberek betettek a züllött, alkoholista botrányhős nőszemély kategóriájába, holott ennek az imidzsnek köze nincs ahhoz, aki valójában vagyok. Vicces vagyok, nem vagyok buta, és jól nézek ki, vagyis nem hiszem, hogy csak velem lenne a probléma

– panaszkodott a Borsnak Baukó Éva, aki szerint a szakításhoz az is hozzájárult, hogy az exe sok negatív kommentet olvasott róla.

(NLCafé)

Cikk- és címlapkép: Youtube, TV2

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
"Vicces vagyok, nem vagyok buta, és jól nézek ki,"- Még ha ez mind igaz is lenne , ilyen adottságokkal manapság rengeteg kurva szaladgál ...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Levendula
Párszor láttam ezt a nőt a tévében, csatornaváltogatás során.
Mindhárom állítását meg lehet cáfolni, mert nem vicces, hanem közönséges, ami miatt buta is. Hogy jól néz-e ki? Fiatal korában aránylag mindenki jól néz ki, főleg ha plasztikai sebész segítségét is igénybe veszi.
papa.49
Ja kérem az nem mindig sikerül, hogy egy szexmunkás szende szűznek nézzen ki )))))))))))))))))))
jancsipapa
"Vicces vagyok, nem vagyok buta, és jól nézek ki,"- Még ha ez mind igaz is lenne , ilyen adottságokkal manapság rengeteg kurva szaladgál ...
sokanvagyunk
Ismert, persze hogy nem vállalja fel a kutya sem - max. megjelölik... :)
quadrocopter
Ja, jól néz ki, vagy inkább jól kinéz! De erről csak ő tud!
"Bejáratott rések, első tulajdonostól keresik a hozzá való szerszámokat, munkadíj megegyezés szerint, kompatibilis előlrő és hátulról is, ISO 9001 európai szabvány vágatok, felfúrva, bővítve, bejáratást már nem igényelnek, garancia nincs!"
colibri
Szerintem egyik állítása sem igaz! Ja, és ehhez képest túl sok belőle!!
Pálinkás Pál
Nos Éva...becsapod magad...nem vagy vicces...okos sem...és az utcán is inkább valami prosti jut eszembe rólad,mint jó nő!!
namihami
És még van egy roppant fontos jellemvonásod:: szerény vagy, mint az ibolya.
Pusztán a fenti három kiegészítése céljából.
Csizmás Kond
...a lényeg az, hogy önmagának tetszik...
simmering73
Ezzel szemben az igazság: nem vagy vicces, buta vagy mint a tök és szép sem vagy, szimplán egy használt gumimatrac.
ittott
én a kurva, kurva jó kurva vagyok. kurvára szeretek kurválkodni. kurvára kurva nagy az igény.
Főlökött
Csak egy baj van a nénivel, hogy füllentős :

"- Éva felettem járt egy évfolyammal, mindenki jól ismerte, hiszen sose vetette meg a bulikat. Aztán az egyik évben arra lettünk figyelmesek az osztálytársaimmal, hogy már nem felettünk jár, hanem velünk együtt. Mindenki arról suttogott az iskola folyosóin, hogy megbukott, az ilyennek gyorsan híre megy egy vidéki iskolában - mondta a Blikknek László, Éva egykori iskolatársa, aki azt is elárulta, bukását követően sokáig már nem is látták az iskolában.

- Úgy rémlik, hogy a harmadik osztályt járta újra, viszont nem sokkal azután, hogy megkezdődött a tanév, teljesen eltűnt az iskolából - emlékezett vissza László, aki azt is elárulta: az iskolában folyó pletykák szerint ennek az volt az oka, hogy Éva durván belevetette magát az éjszakai életbe, aminek ez lett az eredménye."

Forrás : www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vv-eva-megbukott-a-gimiben/3nkm5h9

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.