Az Együtt- a Korszakváltók Pártja az országos listaállításról tartott sajtótájékoztatót hétfőn, ahol Szigetvári Viktor miniszterelnök-jelölt bejelentette, hogy 15 megyében közel ötven egyéni jelöltet állítanak majd. Ezek szerint a választókerületek több mint a felében és négy megyében nem lesz jelöltjük, hiába értékelték úgy, mintha ez várakozáson felüli teljesítmény lett volna, hiszen ez azt jeleni, négy megyében Az Együtt- a Korszakváltók Pártja az országos listaállításról tartott sajtótájékoztatót hétfőn, ahol Szigetvári Viktor miniszterelnök-jelölt bejelentette, hogy 15 megyében közel ötven egyéni jelöltet állítanak majd. Ezek szerint a választókerületek több mint a felében és négy megyében nem lesz jelöltjük, hiába értékelték úgy, mintha ez várakozáson felüli teljesítmény lett volna, hiszen ez azt jeleni, négy megyében egyáltalán nem indít jelöltet az Együtt, továbbá a választókerületek több mint felében nem sikerült 500 aláírást megszerezniük. Ellátogattunk a Momentum hétfői...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
mi van, farok, tetszel magadnak? Mert en a kollegaknak tetszem? neked meg magadat kell lajkolnod? Szar ugy?
karma1
budos farok, pestisracok,... van meg lejjebb?
karma1
mi van, farok, tetszel magadnak? Mert en a kollegaknak tetszem? neked meg magadat kell lajkolnod? Szar ugy?
Sámannus
Minden esetre az egész ellenzék munkáját eredményesen szétzilálják. Szaladgálnak a sajtóhoz, miközben nincs valódi támogatottság mögöttük mint egykor Soma és Kakukk Marciék.mögött.
A valóságban azt várják, hogy mások hátán bejussanak. Nem csodálkozom, ha kihátrálnak mögülük az emberek. a részleges ismertséggel nincsenek megelégedve, de még igen kártékonyan manipulálják is a közvélemény kutatási "eredmények" gyártásával.
Igy kőkeményen a fityisz mellett kampányolnak.
quadrocopter
Pesticsávók? Bruhahahahaha...hihihihhi..."álmodik a nyomor!" nagy a kan, nagy a kín, Hódmezőszopatóson megroggyant a nagy pofa!
quadrocopter
@durbincs: Megint nem vállalt a fordító program?

Miről gagyogsz, mínusz IQ?
A fordító program sem bír el a beteg agyaddal?
"Minivirsli" még nem volt ma a szádban, gusztusos szőrszálakkal megtűzdelve?
Állj sorba te is!
Az Oscar után majd kiosztják az "Univerzum leghülyébb vegetációja" díjat is!

Ma is szopóágra kerültél, mert buta vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.