Az 51 éves Thomas Markle neve nem szerepel a meghívottak közt, így nagy valószínűséggel a férfi csak a hírekből követheti Meghan Markle és Harry herceg nagy napját májusban – írja egy bennfentesre hivatkozva a Mirror.

Nem hívja meg bátyját a hercegi esküvőre Meghan Markle

Fotó: Ian Vogler / POOL / AFP

Thomas – aki féltestvére a leendő hercegnének, ugyanis csak az apjuk közös – állítólag 2011 óta nem találkozott a színésznővel, és noha a közelmúltban megpróbálta vele felvenni a kapcsolatot, hogy Meghan segítsen neki feldolgozni a hirtelen jött médiafigyelmet, a nő visszautasította, mondván: ő csupán távoli családtag.

Az informátor szerint épp az az oka, hogy Thomas Markle nem kívánatos személy az esküvőn, ahogy a médiát kezeli: "Azért nem hívták meg, mert nem tudja tartani a száját. Ha nem beszélne annyit a médiával, Meghan valószínűleg nyitottabb lenne arra, hogy meghívja."

Persze az is közrejátszhat a dologban, hogy mind Thomas, mind felesége, Darlene tipikusan olyan karakterek, akik pillanatok alatt botrányba fojthatnak egy hercegi esküvőt. Darlene-t ugyanis szilveszterkor tartóztatták le a hatóságok, amikor részegen nekiesett a férjének, korábban pedig Thomas kezén kattant a bilincs, miután részegen némiképp agresszívabban kezelte a kettejük közti feszültséget, mint azt kellene tenni – ám vádemelés végül egyik esetben sem történt.

Egyébként a közelgő esküvőhöz kapcsolódik, hogy továbbra sem tudni, vajon milyen szupersztár lép majd fel – már ha fellép valaki. Korábban szóba került Ed Sheeran neve, aki maga árulta el: kizárt, ugyanis épp máshol lesz koncertje, de a Spice Girls neve is felmerült. Ez utóbbi pletykát épp a napokban cáfolták a lányok.

(Borsonline.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fekete
Mire hivna' meg? Az egyik fe'l indian a masik pedig fe'l ne'ger.
szep napot
Azt hiszem Kozso lesz a sztarvendeg. Sajnos Gyozike a nagymamatol orokolt penzt szamolja, ugyhogy nem er ra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.