A sztárok néha hamar váltanak partnert, mégis az egyik legmegdöbbentőbb házasságkötés Britney Spears és gyerekkori barátja, Jason Alexander frigye volt, amely mindössze 55 óráig tartott.

Britney Spears első házassága 55 óráig tartott

Fotó: Angela Weiss / AFP

A páros 2004-ben, egy Las Vegas-i buli után lépett frigyre. A spontán döntést jól tükrözi, hogy Britney baseballsapkát és farmert viselt a nagy napon.

Odajött hozzám és azt mondta: „Házasodjunk össze!” Erre én:„Oké, te tudod, csináljuk!” Követtem az érzéseimet. Szerelmes voltam belé, és szerintem ő is belém – emlékezett vissza az őrült esküvőre Jason, akinek saját bevallása szerint éveken át viszonya volt Britney-vel, még akkor is, amikor a pophercegnő Justin Timberlake-kel járt.

A frigy azonban nem tetszett Spears menedzserének és családjának, ezért rávették a sztárt, váljon el Jasontől. A kis közjáték nem vette el Spears kedvét a házasságoktól: még ugyanezen év őszén hozzáment háttértáncosához, Kevin Federline-hoz. Ez a házasság „jóval” tartósabbnak bizonyult – három évig tartott.

Az énekesnő a rá korábban jellemző vad bulik után megnyugodott, példás családi életet akart élni. Még a zeneiparból is kivonult, ezalatt, 2005 szeptemberében megszületett a pár első gyermeke, Sean Preston Federline. Britney egy ideig valóban nem lépett fel, általában csak melegítőben, smink nélkül, babakocsit tologatva lehetett látni. 2006-ban Britney életet adott második gyermekének, Jayden James Federline Spearsnek, ám kapcsolata a férjével néhány év alatt megromlott, és 2006 novemberében a sztár beadta a válókeresetet.

Azt hiszem, alapvetően rossz okból házasodtam meg. Ahelyett, hogy a szívemet követvén olyasmit csináltam volna, ami tényleg boldoggá tette volna az életemet, egyszerűen csak egy ideát követtem – mondta el később Britney, akit állítása szerint megcsalt és bántalmazott is Federline.

A szülők között állítólag olyannyira elmérgesedett a viszony, hogy a pophercegnő a váláskor a bíróságon sikeresen kiharcolta gyermekei kizárólagos felügyeleti jogát is.

Britney Spears első házassága 55 óráig tartott

Fotó: Steve Granitz/WireImage – Gettyimages

Gondatlan anya volt

Eleinte úgy tűnt, az anyaságot nem Britney-nek találták ki, pláne amikor magára maradt. Az énekesnő padlóra került, nem tudott odafigyelni a gyerekeire rendesen.

A helyzeten az sem segített, hogy a lesifotósok állandóan a nyomában voltak: egy alkalommal például „menekülés” közben elejtette kisebbik gyermekét, a testőre kapta el. Spearst kimondottan rossz anyaként tartották számon, ám az elmúlt években lábra állt, karrierje és magánélete is sínre került.

(Blikk.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.