A reggeli Mokkában szerepelt Kiszel Tünde, aki legújabb naptárfotóin húsz évet is letagadhatna valódi életkorából.

A rejtélyes Kiszel Tünde soha nem árulta még el, hogy valójában mennyi idős. Persze néhány kattintással találunk erre forrásokat, és legtöbb helyen az 1959. november 24-ét említik születési dátumául.

Tünde a TV2 műsorában ezt nem erősítette meg, sejtelmesen csak annyit mondott, valahol a 70 és a halál között van. Majd azt is elárulta, 18 éves már elmúlt...

Tünci arra is figyelmeztette a férfiakat, hogy nem illik egy nő korát firtatni. Egyébként jól érzi magát a bőrében, és a belső szépsége sugárzik kifelé – ezért néz ki ilyen jól.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
hááát nem tudom...nagy kalandornak kell ahhoz lenni, hogy valaki megkeresse a málnásában a mézes...bödönt..

itt a kocsmában a nagycsöcsű csaposné szerint sötétben minden tarka tehén fekete. ...azt is hozzátette, hogy a pasiknál másról is meg kell győződni...ha az nem működik, akkor mindegy a sötét...

mi tagadás, sokat látott, bölcs asszony
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
@durbincs: Itt sincs, mégis emlegeted! Valld be, hogy hiányzik. ) Szállj le róla!
sokanvagyunk
Nem a korával van baj hanem a korának nem megfelelő viselkedésével.
csipetke
@szep napot: 15.53 Kiszel 60 éves.Nem kéne már erőltetni ezt a naptár dolgot.
sokanvagyunk
@csipetke: Főleg hogy naptárakban "utazik" - azokon meg évszámok is vannak.
karma1
@durbincs: Je, budos farok, csak nem ram gerjedsz? Nem vagy te egy kicsit gerontofil? Arrafele nalatok a havasokban ha nem talaltok medvet, vagy a kecsket, akkor jonnek a 100+ vensegek?
Na, majd odafigyelek rad, mert latom, betegesebb vagy mint altalaban a korodbeli bocskorosok? Es mar grupiban gondolkodsz? Kene egy masik pipihusi is? Elfogyott a brossurad, es ilyenkor a csaladalapitason jar az eszed? Mert a farkad nem tud? Mert tudhatnad?Hogy a kapanyel is elsul? Es a 106 eves is okozna meg meglepetest neked? Meg a hozzad hasonlo egybitesnek?
Szoval mar a kecske is rajott, hogy gerontofil vagy? Sajnos, nekrofiliaval meg nem szolgalhatok, az majd meg ugy 30 ev mulva jon, bar neked az kene, mi?
Probald meg egy oreg kecskevel? Hatha nem rug? Maskor meg irjal a privibe, tudod, akkor nem kell ott szegyellned a te kis bajodat? Vagy lehet, hogy te lany vagy? Buzi vagy-e'?
Krogyanak meg legyen ott a jo edesanyad? Aki fiut akart szegeny, de teged sikerult vilagrahoznia? Tudja hogy te a nalanal 3-szor annyi idos nokre gerjedsz?
Apadnak nem vett mozijegyet senki se, mikor arra keszult, hogy teged megcsinaljon? Milyen szar lehet neked, hogy a trollkodassal kell osszeszedni 106 eveseket? Es nem mered bevallani anyadnak sem, hogy ilyen oreg novel kezdesz, o csak a 103 eveseket toleralja?
Es kinotted mar a pirospottyos napozodat, amibol jobbra-balra kilognak a vanyadt hereid? De szereted ha abban jelenhetsz meg a szeanszokon? Es ezert szereted, ha megfenyitelek mint egy rossz kisfiut szoktak?
Egyaltalan, volt-e mar dolgod novel, vagy csak a ket kezedre nezel, es mondod a jobbkezednek, hogy "Emma! Emma"? Aztan meg a balnak, hogy "Emmeg ho'nap"?
Mert mar magadnak sem kellesz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.