Kutyába sem veszik – tartja a népi mondás, ha valaki tényleg nem számít. A szovjetrendszer emberről alkotta elképzeléseit tökéletesen leírja az ötlet, hogy az űrkutatás hőskorában nem egy ebet állítanak (kis képzavarral élve) kísérleti nyúlként Föld körüli pályára, hanem egy (a kommunista vezetők szemében fogyóeszközként számon tartott) embert küldnek ki az ugyancsak kockázatos küldetésre. Lengyel Balázs „Lajkó – cigány az űrben” című filmjének alapötlete zseniális, és nagyon-nagyon találó. De sajnos az történetben rejlő lehetőségek egyáltalán nem, vagy csak részben lettek kiaknázva. Ezért vérzik az ember szíve, miközben a moziban ül.

Feltöltő: movieaddicts
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Pedig Orbán és Lázár elvtársak mostanában is mondják, hogy a cigány - esetleg - erre még való. És 800.000 (?) cigány rájuk fog szavazni. Mondta nagy vezérük és társa. Ha ilyenek - sajnos - megérdemlik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.