Vajna Tímea Instagramján gyanús posztok jelentek meg egy arcát kitakaró nőről, akiről feltételezhető, hogy Vajna Tímea, és mintha gömbölyödne a hasa.

(Forrás: Velvet)

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Szájon keresztül?
Vagy tán a hörcsögöt "megajándékozza" egy feka gyerekkel? :-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
grincss
Szájon keresztül?
Vagy tán a hörcsögöt "megajándékozza" egy feka gyerekkel? :-)
csipetke
Ahogy olvasni lehetett,fiatal modellfiúkkal hetyegett,úgyhogy simán belefér a dolog.A Nők Lapja szerint Vajnával 5 éves szerződésük volt.Ez az aranyásó tyúk csak alibinek kellett,mert köztudott,hogy Vajna meleg.Ameddig tangában és tollboával nem vonul fel az Andrássyn,addig senkit nem zavar.Inkább az,hogy még itt eszi a fene az országban,és lopja a közpénzt.
Commenter
@csipetke: igazi hollywoodi "love story"...
csipetke
@Commenter: Love story?!Ne röhögtess!El tudod képzelni,hogy a lódarázs-alkatú(fej-tor-potroh),vizenyős-szemű nagyapóba beleszeressen bárki is?Ha nem lett volna a tömött buksza,rá nem nézett volna egy nő sem(.Asszem a fiúk inkább.)A gusztustalan az volt,amikor ez az aranyásó liba bizonygatta,hogy milyen szerelmes a nagyapóba.Jóvannnna.Éreztem a mondatodban az iróniát...:)))
Commenter
@csipetke: idézőjelbe tettem a love storyt itt. De! Igenis vannak ellenpéldák is, ahol nincs szerződés nincs dráma és mesés vagyon csak nagy korkülönbség akár a férfi akár a nő "javára" és mégis a mai napig is boldogan élnek, igaz nem Hollywoodban. Az igaz szerelem nem korfüggő, és a nagy lángolás egy idő után amúgy is átalakul szeretetté és tiszteletté ha jól működik az a bizonyos kémia két ember között.
ibn Said
@CsipkeRózsa: Nem én lenni, nem lehet megerőszakolni, hagyni magát mindenkinek!
Perwool
@csipetke: Érdekes dolog a pénz.Egyenes arányban áll az ízlés változásával!
Perwool
@ibn Said: Van egy aki rákúrt Damu Roland! Ő megerőszakolta! Állva! Hogy, hogy sikerült nem tudom. Timcsike több mint fél fejjel magasabb Damunál. Akkor ott csípő magasságban van valami gond. Vagy igaz a közmondás? Kis ember nagy bottal jár.
ibn Said
@Perwool: Igen, de az nem lenni igazi erőszak, mert csak mi migráncsok szoktunk erőszakolni ;)
mariaberta
No ugye? Vajna milyen termékeny? Ki hitte volna? Vagy van egy bedolgozó?
Perwool
@ibn Said: " de az nem lenni igazi erőszak"
Na látod ez igaz. Gondolj bele állva a falnak neki támaszkodva. Aki ezt a pózt próbálta az tudja ebbe biz a nőnek is aktívnak kell lenni.-:)
Hát igen, 2 évvel ez előttig, sem terrortámadás sem erőszak nem volt itthon sőt egész Európában sem.-:) Egyébként üdv a propin.Ha már megvetted a letelepedésit, vagy valamelyik Európai országból jöttél? Mert ott még nincs kerítés...
ibn Said
@Perwool: Köszönöm szíves fogadtatás!

Tóni segíteni egy kötvénnyel. Rendes akasztani való bitang becsapott. Azt mondta leszek biztonságban, közben meg mindenki polist kiált ha meglát egy bomb a kezemben.
Perwool
@ibn Said: "ha meglát egy bomb a kezemben"
Járj egy kiló naranccsal amit magadra aggatsz!-:)))
ibn Said
@Perwool: Igen, írni másik post, hogy engem ismer TEK, mert vizsgálni, és mondták jó terrorist kap kötvény!
ibn Said
@Perwool: Narancs nem embernek való, enni FIDESZ birka olyat.
ibn Said
@Perwool: Persze mert Te lenni bátor, és nem félni, hogy én megerőszakol téged.
desiro
Biztos valami migráncs volt a tettes.
SystemError
Hányan baszhatták meg az elmúlt pár évben a gálák alatt a parkolóban.. Lehet Schwarzenegger a "vége" előtt még behúzott egyet:) Egy biztos, hogy nem a hörcsögtől van! :)
Perwool
@ibn Said: Bátor? Inkább koromnál fogva nem megvezethető! Tudom, hogy menekültek nem hülyék. Nem hiszik el, hogy 47 ezerből meg lehet élni. Minek jönnének ide? Nyomor ott is van ahonnét jönnek.
ibn Said
@Perwool: Szíria: war, Líbia: civil-war, Afganisztán: war, és lehetne sorolni.
A nyomor, a diktátorok és egyéb bajok még erre rá jönnek.
Perwool
@ibn Said: Ott kellene rendet rakni annak a civilizált világnak akik ezt elbaxták!
ibn Said
@Perwool: Ki elbaszni? USA? CCCP? Russia? Mindenki mosni kezét! Mindenki csinál békét sok-sok bomb segítségével!
Tudni ki elbaszni SOROS!!! Ő támogatni Viktor!
Perwool
@ibn Said: A devla takarítaná el ezt az egész mocskos bandát Új Delhi környékére, ahonnét ideette őket a rákos rohadás! Kár, hogy akkoriban senki sem akarta kibaxni innét a migránsokat! Legalább ezt a fajtát...
ibn Said
@Perwool: Nem lenni dzsipsz mind rossz ember, Csak van sok szegény aki lop. Van aki dolgos, persze sok aki nem. Mit akarni Te sok magyar állampolgár? Elüldözni, mint diktator, vagy mondani rá "migráncs" mint Viktor, és bolond követői!? Kell nekik jövőkép, és munka tisztességes megélhetés, én ezt gondol!
Perwool
@ibn Said: " A devla takarítaná el ezt az egész mocskos bandát"
Már mint a Fidesz-KDNP-t!
Persze, lenne és kellene is megoldást keresni a cigányság helyzetében! De addig, míg a rájuk szánt pénzt Flóri és bandája ellopja akkor nincs miről beszélni. "Híd a munka világába" Ja csak vasból vót és ellopták. Teljesen igazad van, ugyanúgy van xar ember a magyarok között is! Megoldás pl,saját fajtájukból, polgármester, rendőr, tanár...Van is valahol egy ilyen település!
ibn Said
@Perwool: Így érteni már...
Menni mert Fatima csábosan hívogat!
Perwool
@ibn Said: https://femina.hu/utazas/cigany-falu-cserdi/...
Erről beszéltem.
Menj, mert az asszonynak mindig igaza van!!!
colibri
Álljon meg a menet! Ki azonosítja a képpel Tímeát, amikor a fejét sehol nem lehet látni? Egyáltalán, ki van a képen? Lehet, hogy az a nő terhes, de közel sem biztos, hogy Palácsik Tímea. Nagy átverés show.
csipetke
@Commenter: 19:04 Bosszantó,de megint igazad van,,,,:)
Commenter
@csipetke: Pedig nem bosszantani akartalak, csak ellenipélgát hoztam fel...:)
Commenter
@simmering73: na az. Lehet ez photoshop is hiszen ápr 1 volt tegnap...
Commenter
@quadrocopter: ja idegölő ám a nagy jólet...
Desischado
Na ez is megérne egy misét. Külön csoda volna, ha a hörcsög vaynától lenne a gyerek.
sokanvagyunk
@Desischado: Nem azt írták hogy áldott állapotban van, hanem hogy terhes. :D
Commenter
@nyanya001: hát inkább terhelt igen, a kettő nagyon nem mindegy!
karma1
@ibn Said: Valoban imadnivalo vagy az elso megszolalasod ota...:o)) Isten hozott a dilihazban, szerintem Te a Vladimir Putyin vagy...;o)))
Nem baj, kell egy mas aspektus is, nemcsak a Nagy Kombinator szerepe...:o)))
ibn Said
@karma1: Hi! Én nem lenni Putin! Látni fejemet van turbán, Putin fején van medve!
karma1
@ibn Said: Lenni Te stilusod valoban bulbul madar szava, es nem putyinka AK47-es sorozata, de azert igy legyel itt is a baratunk, mert mirank ugyis azt fogjak rank, hogy mi migrancssimogatok vagyunk,...:o))))

Ket surun elfatyolozott, fekete ruhaba oltozott no beszelget a temeto bejaratanal a buszra varva:

- Szinten melyen gyaszol? - kerdi egyutterzoen az egyik asszony..
- Nem. En csak allati ronda vagyok...:o((

En latni fejeden asztalkendo, vagy konyharuha, ez lenni nagyon praktikus mikor teverol leszallsz arab sejksegben es nincs asztalteritod Teneked...
Neked logni cigi a szadban? Mert azt hithu mohamedannak nem szabad szivni... Csak opiumpipat lehet neki szivni, de az nincs a Te orcadat mutato kepen...
Aleikum salam...(Asszem...)
ibn Said
@karma1: Te látni cigi mivel van tölteni?
Ó, Allah növessze nagyra, a ... szakállt.
karma1
@ibn Said: Aha, akkor ez lenni jobb mint opiumpipa, mivel az torekeny es menekules kozben nem praktikus,...:o)))) Neked is novessze nagyra,... Bar latom, no az magatol is, nemcsak az en jokivansagaimtol...:o)))
Ha lehet, Te nekem ne kivanni ilyet, mert ha nekem no nagy szakallam, akkor en hasonlitani egy kecske, abbol is a nosteny,... Ha meg emlekezni a Jojjon fel egy kavera hozzam c. filmben, ott lenni a magas fekete kugoszlav szinesznonek kis kackias, amde fekete bajsza,...:o)) Neznek ki ugy en is, csak en kisebb termetu vagyok, Allah sporolt egy kis anyagot, mikor engem csina'la,...:o)))))
karma1
@Yoda69: Szerinted "boldog" lesz? Barmelyikuk is? (Marmint az igazi apa, meg a dagadt horcsog, a torvenyes atya?)
ibn Said
@karma1: Volt régen egy barát, Ő kisérlet kecske. Volt elől 2 tőgy hátul meg szakáll... kiderült én látni rosszul mert volt neki feleség aki keresni valamit földön nyégykézláb.
karma1
@ibn Said: En meg itt szepen szakadok megfele a rohogestol...:o)))))
Pedig meg nem is lattam kecske csalodott orcajat...:o))))
Yoda69
@karma1: Mintah a legutobbi hirek szerint valofelben lennenek. Ha igen akkor nem dollar legurul timinek.
kulabombaafityiszre
Írígyek vagytok.Miért baj az,ha valakinél tökéletesen müködik a távházasság?:))
CsipkeRózsa
Érdemes itt végig olvasni, nagyon jók a témához tartozó hozzászólások, valamint

ibn Said - Perwool és

ibn Said -- karma1 beszélgetése.
cikicakk55
@Commenter: Tegnap 19:04

Igazad van ebben.nekem is van olyan ismerősöm,ahol a férj 70 éves a felesége 34 és nagyon jól elvannak.22 éves volt a lány mikor hozzá ment.Igaz,,ott is volt egy kis érdek is,bár nem olyan gazdag érdek,mint Vajnáéknál. Itt egy nővér ment hozzá az akkori főorvoshoz.Született 2 gyerekük. A doki nem hagyott ott egy asszonyt sem ezért a szerelemért,mert még nem volt nős.először mi is azt hittük,hogy nem lesz hosszú házasság,hisz az orvosok többsége nem a hűségükről híresek. Persze ők főleg házi nyúlra lőnek. Lényeg,hogy náluk azóta is töretlen a szerelem.Mi a párommal 43 éve vagyunk együtt.Nálunk a szerelem már rég elmúlt,de nem tudnék élni nélküle. Nekem Ő még mindig a legjobb hapsi a világon és nem cserélném le még így betegen sem egy pénzes férfira sem.A szeretet egyébként sokkal tartósabb érzés mint a szerelem.
cikicakk55
@Perwool: Tegnap 19:17
Erre emlékszem. Damu ügyvédjei direkt felfogadtak egy profi pornó sztár párt,akikkel bebizonyította,hogy úgy ahogy Timike előadta a megerőszakolását,még az igen gyakorlott pózokat is ismerő ponó művészek sem tudták megcsinálni. Mondjuk az ítélethírdetésre Vajna papa már képben volt Timikénél,így nem volt nehéz Damut elítéltetni.Nem sajnálom azt a férget,mert nőt verni mocskos dolog és nem Timi volt az első akit lepofozott,de szerintem a cselekedetéhez képest nagyon sokat kapott.Azt sem vették figyelembe,hogy a legtöbb dologban Timike hazudott.Eleve Ő kereste meg Damut,Ő vitte a piát,hogy menjenek fel és igyák meg.Timike már akkor is rendesen be volt baszcsizva.na mindegy,leülte. Azért ha tényleg elválnak és Tímeának haza kell jönnie,mert nincs szponzor aki az Amerikai édes Életet fizesse,akkor könnyen össze futhat megint Damuval.
cikicakk55
@kulabombaafityiszre: A távházasság még csak csak,de a táv gyerekcsinálás már húzós.Amennyiben Timike tényleg terhes,úgy rafinált a csaj,Állítólag Vajna válni akar és gondolom azért annyira nem volt szerelmes,hogy házassági szerződés nélkül vett el a nyilvánvalóan csak a pénzéért szerelmes nőt. én eltudom képzelni Vajnáról,hogy Ő teljesen tisztában volt azzal,hogy Timi nem szereti,mint embert,így gondolom a házasságuk rövid ideje alatt jól megfingatta Timikét.Órákig is dolgoztatta,csak,hogy megdolgozzon azért a gyémántért.Most egy a hülye tyúk azt hiszi,hogy Vajna tejelni fog neki gyerektartásként jó sok dollárt. Na itt lesz a szopi,mert Vajna egész biztos genetikai vizsgálatot fog kérni.ismerve az amerikai törvényeket,házasság törésért még meg is büntetik.
cikicakk55
@ibn Said: Kérlek maradj a Propin! Eddig is ez az oldal a legjobb az egész magyar nyelvű online hírportálok közül,de te most feldobtad a napunkat.Én is úgy röhögtem,mint Karma1.Rerwollal is jót dumcsiztatok,azon is jókat nevettem.Tényleg kell ide a vidámság,de nagyon. Néha vannak olyan hírek,amitől mindenkiből ömlik a "hülyeség" na azok a legjobb napok.Itt tényleg jó a gárda és én is köszöntelek köztünk.
ibn Said
@cikicakk55: Neked is növesszen Allah amit Te szeretnél!
A nevetés gyógyítani mindent! Meg sok sex is gyógyit mindent!
papa.49
Egyáltalán ő van a képen nekem NEM ÚGY TŰNK ezt már egyszer, kétszer eljátszotta a rüfke )))
karma1
@ibn Said: Efendi, hogyha Cikicakk 55-nek is noveszteni nagy szakall, akkor nekunk megmentve penzkereseti lehetoseg, mert mi akkor megyunk nagy kerek epulet, hivni Cirkusz (masok szerint Parlament) es mi lenni vilagszam, mint ket szakallas nok ! De akkor mi vinni Teged is ebbe a nagy hazba, mutatni, hogy nem minden migrans terrorista, mert lenni nagy humora, ami nem lenni orban efendinek, mert neki lenni mar fel laba bent borton, ahol palinka es sonka sosincs...

Remelem, Te menni szavaz, de ne levelben, mert akkor Te leveledet elkuldik Telaponak, vagy nem kezbesitik NVB-nek, mert sok mindennek Te nezel ki, de nem egy erdelyi magyarnak, aki akar sajtcedulat is leadhat szavazo irodaban...

Csak en csatlakozni tud Cikicakk-hoz, hogy tessek ittmaradni, ha mar az az 50 ezer masik kopogtatos menekult ugyis lelecelt Magyarok orszagabol, mert meglatni bolcs ka'di hatalmas pocakjat, es hinni rola hogy o mekkora diszno, es Te nem enni paros ujju patast, vagy valami hasonlot...
Allah novessze meg a Tiedet is, amire Te gondolsz, napjaban tobbszor is...:o)))
Puszi innen a burka alol...:o)))
ibn Said
@karma1: Ha már venni kötvény kell szavazni, csak nem tudni lesz e elég ha viszem család.
Lenni 3 feleség 21 gyerek, az majdnem 1 mandátum.
karma1
@ibn Said: Gyere es szavazz! (Kovacs Jozsira! Ha meg emlekszel a tancdalenekesre, by Hofi)...
nihil
Lehet.
De ki faszt érdekel ez, a fideszes kutyákon kívül?
nihil
Régen szerettem, de már...
Nem hallgatok Ákost, Patakyt, Omegát, stb... meg semmi fidesznyikes szutykot.
A faszom sem kíváncsi ezekre a hulladékokra!
Lehánylak te fideszes getszi, de ha úgy adódik pofán is váglak.
Előttünk az élet...
papa.49
@nyanya001: Az még nem lötyög benne ???
nihil
"Lehet, hogy Vajna Tímea terhes?"

Maybe. Maybe not.

A kutyákon kívül ez kit érdekel?

És akkor most látogatok el vajna "büdöskurva" timi honlapjára, ahol a tiszteletemet teszem - csúnyán.
nihil
Megtettem, amit megkövetelt a haza.
Lekurváztam egy büdös kurvát.
durbincs
de Fekete-Győr András,mit keresett raja ? hát nem is rezsó ? vagy csak alibi képek ?
nihil
@durbincs: hol vagy durbincs ? merre csavarogsz ?
szavaztál már ?
a DK-ra ? vagy az MSZP-P-re ? vagy az LMP-re ? vagy a Jobbikra ?
a fideszre-khádhéemphére nem ?
ugye az iksz helyett nem kérdőjelet írtál be ? mert úgy nem érvényes ?
miért kérdem ?
miért ne ?
kettő szappan meg kettő szappan néha öt szappan ? nálad ?
durbincs
@nihil: ..
Sorosék már csomagolnak ? Elhagyják az országot a "megfogható" civilszervezetek vezetői ?...
De a sok birka? a soros nevesített listákról ? miben reménykedik még? ha elpucol a főnökség ?..
Muuuuuu+Buuuuu_@nihil: maga a Barika vs Csacsi ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. August 4., 13:53
Jön a vihar!