A Film4 nevű új, filmeket sugárzó kábelcsatorna kerül a hónap végén eltűnő Fox helyére – írja a 24.hu.

Azt már február óta tudni lehetett, hogy a patinás, menő sorozatokat futtató, de igen kevéssé nézett Fox kivonul a magyar kínálatból, de azt nem, hogy ki kerül a helyére sok szolgáltatónál.

Megszűnik a Fox Magyarországon, ez a tévécsatorna jön a helyére

Fotó: Pixabay

Most azonban kiderüt, hogy a Film4 nevű csatorna lesz a helyén, aminek tulajdonosa a magyar DMC.

A DMC maga nem új piaci szereplő, az övék a Story4, a Story5 és a Galaxy nevű kábelcsatorna. A DMC nemrég váltott tulajdonost: a vállalkozást annak a Borsány-Gyenes Andrásnak a Hungarian Project Management Kft. nevű cége vásárolta fel, aki egyébként a DMC vezérigazgatója és kisebbségi tulajdonosa volt korábban is.

A 24.hu úgy tudja, hogy április végén átkeresztelik a DMC összes csatornáját: a Story4-ből TV4 lesz, a Story5-ből Story4, a Galaxy TV-ből meg Galaxy4.

(via 24.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Nekem már hetekkel ezelőtt írta a szolgáltató, hogy az lesz.
simmering73
Nagy szükség lesz erre. Még egy utánjátszó csatorna.Jöhet az unalomig ismételt ötven film.
sokanvagyunk
Étteremben sem fizettetik ki a teljes, az étlapon szereplő összes feltüntetett ételt - ott választási lehetőséget biztosítanak. A szolgáltatók kötelező csomagokban tizedrangú VV-celebek, beszédhibás rokonok-barátok "műsorai"-nak adnak teret és kényszerítik fizetésre az azt nem nézőket is.
cs.n.
@simmering73: Eljött a nagy nap. Beadták. Ezt. A FOX helyett. Basszák meg. Ez még annál is gagyibb, mint aminek leírtad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.