Három hónappal elhalasztotta a Paramount Stúdió a Terminátor című film hatodik részének mozikba kerülését, amelyet 2019. júliusára hirdettek meg – adta hírül a Variety című filmportál.

Az új időpontot november 22-re tűzték ki. A stúdió rögtön hozzátette, hogy a döntésnek nincs köze a főszereplő, Arnold Schwarzenegger egy héttel ezelőtti szívműtétéhez, már korábban döntöttek a halasztásról.

Három hónappal később tér vissza a mozikba a Terminátor

Fotó: wikipedia

A színészt pénteken engedték haza a kórházból.

Az egyelőre még cím nélküli film főszereplői között lesz Linda Hamilton, aki Sarah Connor szerepében tér vissza. Az első három filmben a gyilkos cyborgot alakító Arnold Schwarzenegger, aki 2003 és 2011 között Kalifornia kormányzója volt, tavaly tért vissza a produkcióhoz.

A hatodik film forgatása lesz az első alkalom, hogy Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger és James Cameron – a sorozat egyik producere – újra együttdolgozik az 1991-ben bemutatott a Terminátor 2 – Az ítélet napja című epizód készítése óta.

A Tim Miller rendezte legújabb film forgatókönyvét teljes titok fedi, James Cameron csak annyit árult el, hogy a Terminátor 2. közvetlen folytatása lesz.

(MTI)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.