Hajdú Péter otthagyja az ATV-t, ezzel véget ér az Esti Frizbi producerének és műsorvezetőjének együttműködése az ATV televíziós csatornával.

Hajdú Péter szakított az ATV-vel, megszűnik az Esti Frizbi

Fotó: Hajdú Péter/Facebook

Hajdú annyit írt a Facebookra kedd este, hogy lezárul egy rövid korszak az életében, illetve hogy már két hete jelezte az ATV vezérigazgatójának, Németh S. Szilárdnak, hogy szeptembertől nem folytatják az Esti Frizbi című műsort, illetve a csatornától is elköszön. Hozzátette, szép volt ez a másfél év, ezért köszönettel tartozik, és sok sikert kíván a csatornának.

A 24.hu úgy tudja, hogy a távozás azzal a választásokat megelőző esettel függhet össze, hogy Hajdú az ATV vezetőségének vétójogát figyelmen kívül hagyva interjúalanynak hívta be a Frizbi felvételére Deutsch Tamás fideszes EP-képviselőt annak ellenére, hogy a műsorba addig nem hívtak politikusokat. Hajdú a tiltás ellenére is felvette az interjút, ami ráadásul nagyon alákérdezős lett.

Az interjú végül nem is kerülhetett adásba, az ATV vezetősége ugyanis úgy ítélte meg, ez az egyoldalúság a választások előtt különösen is problémás lehet, szakmai támadásoknak lehetne alapja. Már akkor rendkívül nagyon feszültnek tűnt a viszony Hajdú és a csatorna között.

(via 24.hu)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Hála a Jóistennek! Bár eddig sem néztem. Remélem Azerbajdzsánban próbálja ki újra a tehetségét. A lényeg minél messzebb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Hozzak vissza a Foszerkesztok klubj c. musort. Az Egyenes beszed utan az volt a legjobb!
human
Én attól tartok, hogy az ATV bulvárosodása még nagyobb mértéket fog ölteni. Kíváncsi leszek, hogy igazán kényes ügyek megjelennek-e majd a hírekben. Például az Orbán család további gazdagodására, arról hogy Orbán Ráhel milyen vezetői szerepeket kap a magyar turisztikai vagy akármilyen piacon az országban.
Eladott Ország
Hála a Jóistennek! Bár eddig sem néztem. Remélem Azerbajdzsánban próbálja ki újra a tehetségét. A lényeg minél messzebb.
nemfideszes
A zsemlefejű nagy eséllyel a TV2-ön fogja folytatni... valahogy a szél mindig oda hordja a szemetet.
papa.49
@nemfideszes: Tudod EGYBE HORDJA A SZÉL !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.