Rágalmazásért már nem kell felelnie, de az 50 millió forintos adócsalási ügye még előtte áll.

Még januárban volt hír, hogy az ismert előadót, Győzikét a Salgótarjáni Rendőrkapitányság kihallgatta, miután a Nemzeti Adó- és Vámhivatal egyik osztályvezetője feljelentette őt rágalmazásért. Az osztályvezető azután tett feljelentést, hogy Győzike több műsorban is nyíltan bírálta tevékenységét.

Felmentették Győzikét az egyik ügyében

Fotó: YouTube/TV2

A Blikk cikke szerint a napokban viszont  Salgótarjáni Rendőrkapitányság és az ügyészség levélben azt közölte Győzikével, hogy megszüntették az ellene folyó eljárását. 

Hálát adok a jóistennek, hogy ismét megsegített. Van igazság a földön, soha nem sértettem meg senkit. (...) 

Sajnos, ez sem segít azon, hogy az ellenem zajló hadjárat teljesen tönkretette az életemet. Mindenki azt hiszi, hogy egy bűnöző vagyok. Ami azonban még ennél is jobban fáj, a zenekar összes fellépését lemondták nyárra, bármennyire fáj, ki kell mondanom: egyetlen fellépése sem lesz a Romanticnak. Ez már nemcsak engem érint nagyon rosszul, hanem Zsuzsit és Katinkát is

- mondta el a Blikknek Győzike. 

Ugyanakkor a Romantic volt frontembere ellen még folyamatban van egy 50 millió forintos adócsalásról szóló ügy, amely szerint Győzike egy romániai cég számlájáról 50 millióforintot vett le, de nem számolt el vele.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Buta, bunkó, tahó cigány! Csókold meg a tezsvíredet a csútit. Egy alomból vagytok vazze!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Kimosták a gőzikét ebből a másik az 50 millás még kicsit hagyják ülepedni aztán majd azt is megszüntetik, mert ugyi a testvírt nem lehet bevarrni !!!
iluminati
@papa.49: Valakinek benyalt!!! Vagy tud valamit valakiről és félnek hogy kiderül
Eladott Ország
Hatalmas életművész a csávó, és nem csak hogy életben van, de a zebramintás agyvelejével ki is találta, hogy lehetne megúszni az éppen aktuális combos adócsalási ügyet, ami miatt a NAV össze-vissza vegzálja őt és "kiccsaládját." Gáspár Győzike is vágja, hogy ez itt nem egy jogállam, itt Vajna András papa is aszerint fizet adót, hogy milyen kedve van éppen, itt a kormány strómanjai kamionokkal lapátolják a pénzeket offshore számlákra, itt 1,6 milliárd forint közpénzt nyomtalanul el lehet tüntetni, és a miniszterelnök úr bizalma akkor sem rendül meg az elkövetőben. Hát hiszen ez az ország így működik. Orbán Viktor minden intézmények és rendszerek fölött állva uralkodik, az akarata szerint száll ki a NAV, vagy nem száll ki a NAV. Tehát ki a frásznak írjon Győzike levelet, ha nem a fényesen zavaros tekintetűnek? Nélküled is elég szar hely ez az ország. A kibaszott dörgölőző, ügyeskedő, törvények fölött álló, mindent megúszó, elvtelen kis- és nagypályás bűnözők miatt. Akik pontosan az olyanok miatt taposnak a nyakunkon, mint te. Akik arra rendezték be a széfjeiket és az egész életüket, hogy megússzák. Farkas Flóriántól Orbán Viktorig.
papa.49
@iluminati: Mivel nem igen tud semmit a csákó, így valószínű, hogy könyörgő levelet menesztett valakinek !!!
ila51
ügyes ...addig méltatlankodott , amíg nem nyert
nezelodo
Győzike nem az a baj veled, hogy kicsit summantottál a szorgos napszámos nagymama extra megtakarításáról, hanem hogy ötletet adtál a csutkai géniusznak és lám, az ő nagymamájához képest a tiéd csak a templom egere lehet, olyan jól élt az ötleteddel. Szólj neki hogy a szabadalmat is úgy lopta, ahogy kell az egyik dakota a másiktól. Vagy elfelejtetted levédetni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.