A sztárúszó ugyan már jóban van férjével újra, együtt is edzenek az Egyesült Államokban, viszont a válókeresetet sajtóinformációk szerint még nem vonta vissza.

A Blikk cikke szerint ugyan már annyira jóban van Hosszú Katinka a férjével, Shane Tusuppal, hogy az Egyesült Államokban együtt vannak egy edzőtáborban, a sztárúszó nem vonta vissza a válókeresetét. 

Hosszú Katinka még nem vonta vissza a válókeresetet

Fotó: wikipedia CC BY 2.0/Flickr/Doha Stadium Plus Qatar

A lap megkeresett egy jogi szakértőt. Dr. Kamarás Péter a Blikknek elmondta, 

ha egy válóperben a felek közös kérelmet nyújtanak be az ügy szüneteltetésére, az azt jelenti, hogy hat hónap haladékot kérnek a bíróságtól. Ezalatt megpróbálhatnak egyezségre jutni vagyonjogi kérdésekben. Persze, az érzelmi okok sincsenek kizárva, az is előfordult már, hogy a szüneteltetés alatt a felperes és az alperes kibékült. (...) 

Amennyiben fél év alatt sikerül megegyezni, vagy ha nem jutnak dűlőre, akkor is lehet kérni a per folytatását. Ha viszont ezt nem teszik meg, hat hónap leteltével a per megszűnik. Ilyen esetekben költségként mérsékelt illetéket kell fizetnie a felperesnek. Amennyiben viszont valaki meggondolja magát, és mégsem akar válni, az a hivatalos út, hogy eláll a pertől

- fogalmazott a jogi szakértő a lapnak.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
érdekes, hogy itt nem közölték azt a bocsánatkérést, amit Katinka amerikai egyetemi úszóedzője próbált valahogy kinyögni...nem sikerült neki...azért nem ér semmit a bukott edző bocsánatkérése, mert miatta Katinka négy évet elvesztett...

bevallotta a faszi, hogy neki az amerikai versenyzők voltak a fontosak, egy magyar nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.