Pécsen vendégeskedett volna egy olyan színdarab, amiben Alföldi is játszik, ám a helyi szervező indok nélkül lemondta a vendégjátékot. 

Pécsen, a Zsolnay Színház (azaz a Zsolnay Örökségkezelő ) szervezésében a Kodály központban mutatták volna be az Igenis miniszterelnök úr! című darabot, mely az Átrium Színházban fut. 

Alföldi Róbertet elszomorította, hogy Pécsen lemondták egy előadását

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/HLina

Ám kedden a Kodály Központ Facebook-oldalán arról értesítettek mindenkit, hogy az előadás elmarad, a jegyeket vissza lehet váltani. 

Az hamar kiderült, hogy a produkcióban érintetteket erről nem értesítették, ugyanis a Facebook-oldalon ők is odakommenteltek, hogy a lemondásról ők is csak onnan értesültek, és értetlenül állnak az egész előtt. 

A 24.hu elérte Alföldi Róbertet, a Nemzeti Színház volt igazgatóját is, aki az egyik főbb szerepet viszi a darabban. 

Borzalmas, de hát mi más oka lehet? Főleg az a gyanús az egészben, hogy postán küldik, és nagy kuss van. Rejtély, hogy miért mondták le

- mondta el a lapnak, és arra a kérdésre, hogy mennyire rázta meg a hír, a következőt válaszolta:

De nem engem kéne megráznia, hanem az országot. Nem önmagában ennek az esetnek, hanem annak, hogy egyáltalán ilyenek történhetnek.

Mint ismert, március 22-én Zalaegerszegen lett volna Alföldivel egy beszélgetés, ám a városvezetés azt lemondta mindenféle okokra hivatkozva. Végül a rendezvényt – mely teltházas lett – a közeli Zalaszentgróton tartották meg.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Mielőtt itt elkezdődik a szitok áradat.
Ezt a darabot eredetileg 1985-ben Angliába mint tv sorozatot mutatták be. Olyan sikere volt, hogy a szerző szinpadra alkalmazta, Azóta már nagyon sok helyen bemutatták és sikerrel.
Egyébként nagyon jó a darab! Alföldi remek a szerepében, mint a miniszterelnök titkára.
Tényleg már teljesen elmegy a józan esze sokaknak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Micsoda országban élünk?! És hova jutunk?
Yoda69
Bolsevik orban nem birja a kritikat. Pedig tudhatna, a kritika epito jellegu.
Nessy
Mielőtt itt elkezdődik a szitok áradat.
Ezt a darabot eredetileg 1985-ben Angliába mint tv sorozatot mutatták be. Olyan sikere volt, hogy a szerző szinpadra alkalmazta, Azóta már nagyon sok helyen bemutatták és sikerrel.
Egyébként nagyon jó a darab! Alföldi remek a szerepében, mint a miniszterelnök titkára.
Tényleg már teljesen elmegy a józan esze sokaknak!
karma1
@Nessy: Most nezem a retro csatornan az eredetit...:o)) Parades darab...

Robi, ne keseredj el, tegyel ugy, ahogy Zalaegerszegen, -gel tetted: a fo potentat letiltott Teged, mert azt mondta, hogy marcius 24.-en az 1848-as szabadsagharcra emlekeznek egy nagy unnepseggel. (Robi volt olyan tokos es leellenorizte az adott idopontban az "oriasi" megemlekezest - a vilagon semmi sem tortent, termeszetesen. Igy aztan eletbe lepett "a hazug embert hamarabb utolerik, mint a santa kutyat" axioma)
A zalaiak viszont egyaltalan nem ezt akartak, es meghivtak Alfoldit Zalasentgrotra, ugyanerre a programra, ami fergetegesen sikerult, imadta a kozonseg Alfoldit, o pedig a legnagyobb alazattal adta sajat magat, ahogy mindig is teszi. En lattam az egyoras beszelgetest a youtube-on (valahol biztos megvan az egesz), itt viszont egy kis reszlete:

www.youtube.com/watch?v=YnxghNZ9u_Y

Hulye pecsiek, ez NEM Alfoldi kudarca, hanem a tietek,.. Bezzeg ha mar Mellar ulhetne pava szekeben, ez nem fordulhatott volna elo.
Besoroltatok magatokat az ocsenyi meg a veszpremi IQ bajnokok klubjaba, olyan sotetseget hagytok magatok folott uralkodni.
micfild
@karma1: A pécsi IQ bajnokok az "arab" számoktól is rettegnek.
mi van abban a városban?
az ami bárhol máshol.
uralkodik a sötétség.
micfild
@Horizont: és rákosipajtás is.. örömmámorban

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.