Till Attila nagy nyilvánosság előtt mondta ki azt a két szót, amit néhányan elsuttogtak már. A műsorvezető ismerős arcot emlegetett Claudia botswanai szeretőjeként!

Forrás: kiskegyed.hu
Feltöltő: Macsi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ramadan
ezzel nem viccelődnék, szegény Claudia jó hírneve forog kockán.
ugyeugye
@arisztotela: meg a kislánynak se hiszem, h jót tesz, ha a szülei idegesek.
Ezektől a hírektől pedig gondolom, nem rózsás a hangulat otthon.
Ramadan
@ugyeugye: Ő még nagyon pici, én őszintén Claudiát féltem. Egyszerű midlife crisis, de mivel fűvel-fával összeboronálják, ha nem megy vissza Gesztesihez, nem tudom, ki fogja bevállalni.
ugyeugye
@arisztotela: Lehet, h visszafogottabban kellene viselkednie? Nem minden pasi bírja ezt a stílust.(néha nekem is sok) Sztem ezért van nehéz helyzetben. Meg h állítólag nem szereti a Gesztesi fiait. Pedig azok nem most pottyantak oda...
Ramadan
@ugyeugye: Fogalmam sincs, mi történt, de nem kezeli ügyesen a sajtót, és ebbe belekerülhet az imidzse. Ez nem Amerika, ahol Madonna heti egy huszonévessel előáll, mégis minden isdők legnagyobb szólóénekesnője marad. (Jön Pestre, kellett nekem Bécsbe menni utána:)
ugyeugye
@arisztotela: Télleg jön.!!!???
Ha csak nem jár megint körbe minket.

Igen, igazad van az összehasonlításban, és ez sztem a lényeg. Az egyik nő igazi celeb, én már csak IKON-nak hívom, a másik, meg a mi Claudiánk. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.