Schobert Norbi döntött: befejezi, és többet már nem tart másoknak edzéseket. A jövőben kizárólag üzletemberként szeretne dolgozni és még több időt töltene családjával is. Utoljára az idei FitBalance-on láthatjuk edzést tartani Magyarország fitneszguruját.

A FitBalance jövőhét szombati rendezvénye a fitneszedzőként nyugdíjba vonulásom előtti utolsó óra lesz. Sosem volt kimondva, de 8-10 éve már én rég visszavonultam. 2004-ben elsőként hoztam be Magyarországra a szénhidrátcsökkentett táplálkozást, ami hatalmas vállalkozássá nőtte ki magát, ennek koordinálása teljes embert kíván. A jövőben ezért szeretném, ha nem „a valakit lefogyasztó fitneszguruként”, hanem üzletemberként gondolnának rám az emberek”

– nyilatkozta Schobert Norbi a FitBalance nyitórendezvényén.

Réka Instagram oldalán osztotta meg a hírt, ahol azt írta:

Egyik szemem sír, a másik ragyog a büszkeségtől! A mai FitBalance sajtòtájèkoztatòn hivatalosan is elhangzott az a mondat, melyet minden sportolò nehezen mond ki :

“Búcsúzom!”

Igen! Norbi màjus 26-án tartja utolsò òráját a FitBalance Nagyszínpadàn Norbikàval együtt, akire nagyon büszkék vagyunk, hiszen egy végtelenül kedves, előzékeny, kötelességtudò nagyfiúvá cseperedett, akihez a sport és a gasztronòmia nagyon közel áll

Soha nem feledem, amikor a 90-es években tàvolsági busszal utaztunk Jàszberényből Budapestre a barátnőimmel, hogy Schobert Norbi òrájàn részt vegyünk az Everybody fitneszben. Olyan teltház volt, hogy-az utcán állt a sor ... és bárhol, bàrmikor láttam Őt, mindig tombolt, tàncolt, énekelt a tömeg!!!

Szeretlek Szerelmem!!! Nem csak nekem, nagyon sok embernek fogsz hiányozni az aerobic és a FitBalance színpadjáròl!!!

Egyet megígért ma nekem! Az Alakreform táborokban fog még 1-1 edzést tartani.

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

Norbi feleségével, Rubint Rékával adott interjút a Femcafe.hu-nak. A pár meghatódva mesélt a lapnak a nagy döntésről, ami az egész családjuk életét megváltoztatta.

Schobert Norbi a lapnak elmondta:

Igazából csak a szerepemtől búcsúzom el. Edzeni fogok a továbbiakban is, de órákat a jövőben már nem tartok. Az a fajta rengeteg mozgás, amit Rékával az elmúlt évtizedekben végeztünk abszolút nem egészséges. A számtalan jó dolog mellett, én azt köszönhetem ennek az intenzív sporttal teli életmódnak, hogy a 3-as és a 4-es csigolyám között már nincsen porc. Túl vagyok két szívműtéten. Széthajtottam magam, nagyon keményen. Ma már úgy látom, hogy az egészséges életmódhoz elegendő heti 3-4 alkalmas, 1 órás, könnyed edzés, amivel nem terheljük meg a testünket.

Hozzátette:

Előadásokat, motivációs tréningeket viszont szívesen tartok a jövőben is az egészséges életmódról.

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

Schobert Norbi a femcafe.hu azon kérdésére, hogy milyen egyéb előnyökkel fog járni visszavonulása azt mondta:

Eddig is elkövettem néhány olyan dolgot, amiről az emberek azt gondolják, hogy nem fér bele egy sporttal foglalkozó ember életébe. Alkalmanként megittam egy-egy pohár whiskey-t és szivaroztam is!

Forrás: femcafe.hu

Fotó: Instagram

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A fene tudja miért is valahogy tök hidegen hagy a ,,döntése,, egy ,,ugráló majommal,, kevesebb lesz!!!
Én is sportoltam versenyszerűen is de az igazi edzéstől nagyon messze áll ez a valami, viszont mint látható kurva jól meg lehet belőle élni ...
@volvós: a 21. 51 Kurva jó!!! De vajon közben fogvédőt viselt, hogy ne fájjon ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Bocs, félreolvastam a címet:
"... Vége! Schobert Norbi megtartja utolsó közös edzését közönségének és visszavonul – elmondta az okát is nehéz döntésének..."
+ egy betüvel értelmeztem:
"...Végre ! Schorbert Norbi... " :-)))))))
volvós
Norbi mondja : ..." és szivaroztam is! "...
A Réka is ??? hadd tudjuk meg mi is !!!
papa.49
A fene tudja miért is valahogy tök hidegen hagy a ,,döntése,, egy ,,ugráló majommal,, kevesebb lesz!!!
Én is sportoltam versenyszerűen is de az igazi edzéstől nagyon messze áll ez a valami, viszont mint látható kurva jól meg lehet belőle élni ...
@volvós: a 21. 51 Kurva jó!!! De vajon közben fogvédőt viselt, hogy ne fájjon ???
Desischado
Üzletember? Hát ha a mások hülyítése, becsapása üzletelés, akkor tényleg az. Hála az égnek, jobban tenné, ha lelépne a rékával együtt.
division
Lehet rá irigykedni, lehet utálni, de ő legalább tett is valamit azért amit elért. Ez nagyon fáj azoknak akik "annyitisérnek".
nezelodo
Párás lett a szemem a döntés hallatán! Csak arra vigyázz, nehogy túl nagyot alkoss üzlet és sportemberként, és elkérjék tőled szépen kopogtatva az ajtódon, hogy aztán aortarepedést kapj a meglepetés okozta sokktól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.