A 47 éves Schobert Norbi végleg visszavonult, többé nem várhatunk tőle nyilvános edzéseket. Szombati fellépésén többen meghatódtak, de a humor sem maradt el.

Ilyen szépen búcsúztatták Schobert Norbit a rajongói

A szombati fitbalance-os fellépésén családja, barátai és követői utoljára, könnyek között „égették a zsírt” – írja az eseményről a Blikk. A lap úgy tudja, a különleges alkalomra komoly tömeg gyűlt össze, több mint 2500 mozogni vágyó ugrálta végig a nagyszínpadon prezentált edzést. Az ígéretnek megfelelően Schoberték 12 éves fia, Norbika is fellépett édesapja búcsúedzésén.

– Elképesztő élmény volt, de semmiképp nem egy nyugdíjazásként élem meg, sőt. Fogok még edzeni majd a kisebb összejöveteleken, de nem színpadon. Úgy érzem, egy korszak méltóképpen zárult le

– mondta jókedvűen Norbi.

Rubint Réka (39) könnyeivel küszködve dicsérte férje munkásságát, de közben arra is kitért, hogy lehet, a kultikussá vált Norbi név nem tűnik el végleg a magyar fitneszedzők palettájáról.

– Teljesen meg vagyok hatva, egyszerre csodálatos és szomorú pillanat volt ez, hiszen Norbi utoljára volt így a színpadon, de a fiával először. Épp ezért él bennem a remény, hogy a fiunk esetleg továbbviszi majd a munkásságát, ha van kedve hozzá, de természetesen semmit nem erőltetünk a gyermekeinkre

– mondta Rubint.

A korszakzáró óra után Berki Krisztián (37) kedvese, Katona Renáta egy tortát adott át az üzletembernek, amelyre ezt írták:

Örökké hálás neked 1 ország.

A nagy közös mozgásban egyébként részt vett Galambos Lajos (57), azaz Lagzi Lajcsi is, aki komoly súlytól szabadult meg, Norbi ezt külön kiemelte egy vicces megszólalással.

– Lajos a zsír börtönéből is megszabadult!

– mondta egy nehéz gyakorlat közben a Blikk szerint. A lap felhívja a figyelmet arra is, hogy Schobert Norbert 1994 óta foglalkozik aktívan sporttal, a kezdeti időktől számítva 28 mozgással kapcsolatos kisfilmet készített, szerepelt majdnem az összes tévécsatornán. 450 edzést mutatott be a képernyőn, valamint 600 főzőműsorban szerepelt. Saját elmondása szerint nagyjából 11 ezer edzést mutatott be eddigi munkássága alatt.

(Blikk)

Fotó: Facebook/Update LOW CARB

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.