Pécsi Ildikó volt menye a mai napig abban a budai ingatlanban lakik fiával, amely mindig is a színésznő tulajdonában állt. Mint ismeretes, a felek közötti ingatlanper 2015-ben kezdődött, miután Pécsi fia, Csababejelentette válását Pártos Csillától, ám az asszony a szakítás után is a rózsadombi ingatlanban lakott fiával.

Pécsi Ildikó és ügyvédje végrehajtóhoz fordult

Fotó: Zih Zsolt/MTI

Egy évvel a válás után Pécsi jogi útra terelte az ügyet, majd három éven át tartó pereskedést követően, idén februárban az ítélőtábla kimondta, hogy Pártoséknak költözniük kell a lakásból. Ám hiába az előzetes ügyvédi felszólítás, ezidáig nem költöztek ki.

Mindent megtettünk, ami tőlünk telt, miután február 15-én jogerőssé vált az ítélet, amely szerint Pártos Csillának és fiának távoznia kell Pécsi Ildikó ingatlanából 15 napon belül. Mielőtt a végrehajtóhoz fordultunk volna, elküldtük nekik az ügyvédi felszólítást is az önkéntes teljesítésre, de nem történt semmi. Innentől kezdve már a magyar bírósági végrehajtó hatékonyságán múlik, hogy mikor költöztetik ki az ingatlanból. A jogerős bírósági ítélet folytán a végrehajtás érvényben van, azt semmilyen egyéb per nem szakította meg

– mondta a Blikknek dr. Magyar György, Pécsi Ildikó ügyvédje.

(via Blikk)

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kedves Banya! Nem hiszem, hogy Magyar doktor most az egyszer jo ugy melle allt volna, mikor minden jovatetel nelkul a sajat unokajat ohatjta kib@szni a hazukbol.
A kedves Csabikajaval nem egy, nem ket evet elt egyutt Csilla asszony, talan valamit o is rakott bele a kozosbe az egyuttelesuk alatt - ha mast nem, akkor egy fiugyermeket szult az on rakas turot sem ero fianak. Most on kivagna onnan az egyetlen unokajat, mindenfele karpotlas nelkul. Valami okanak megis kell lenni, ha ezt a jogeros iteletet nem tudjak vegrehajtani.
Nem tetszik valamit melyen eltitkolni? Akar meg Magyar doktor elol is? Ejnye!
Kicsinyes, oregedni nem tudo, feltekeny ven banya lett onbol, ahelyett, hogy megmaradt volna kivalo szinesznonek, nagyvonalu embernek.
Ehelyett egy keseru oregasszony lett, aki kepes a tesztaszuron meg a husklopfolon is hajbakapni.
Nana, hogy szegeny papucs Szucs Lajos szivbeteg lett... Nem csodalom, o sem ilyen lovat akarhatott...:o(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@szaboria1: Egy mar bevezetett adorol senki sem mond le, - sot. Sajnos, a fidesz kormany eletben tartasa nagyon sokba kerul...:o((((
görbetükör
@szaboria1: - Én a semmi ember Pécsi Ildikónak hiszek, aki rendőri karhatalommal akarja utcára tenni az unokáját és a menyét.
És mélységesen elítélem, megvetem érte.
csipetke
Először is gratulálok Szűcs Csabának,valószínűleg övé az első hely a tutyimutyi,papucs,anyja szoknyája mögé bújó pasik között.Vajon ha Pártos Csilla kiköltözik a házból,meglesz a nyanyilovna lelkinyugalma?Szűcs és Pártos a házasságuk alatt többszázmilliós ingatlanvagyont szereztek,amit Szűcs a válásuk előtt baromi gyorsan az anyjára iratott.A házasság Szűcs félrelépése miatt ment tönkre.A "drága"nagyi választás elé állította az akkor 8-10 éves forma gyereket,el akarták vadítani az anyjától,de miután a kölök ragaszkodott az anyjához,Pécsi háborút indított ellenük.A házasság alatt szerzett óriási vagyont külön bíróság vizsgálja,és sztem Pécsi jobban járt volna,ha bölcsen csendben marad,Pártos beérte volna a házzal,amiben laknak,így viszont nagy valószínűséggel a házasság alatt szerzett közös vagyonból "több háznyit"fog kapni.Mire volt ez jó,"kedves nagymama"?
csipetke
@szaboria1: 12.50 A közüzemi számlákat Pécsi kapta Gödöllőn,így Pártos végül úgy tudta befizetni ezeket,hogy egyenként keresett meg minden szolgáltatót,hogy rendezze a számlákat.Úgy tűnik,te sem tudsz minden "apróságról".Aki az anyját hagyja éveken keresztül bíróságra járni,pereskedni,testileg-lelkileg tönkremenni,az egy ócska szar ember.Ha az én gyerekem lenne,már kiráztam volna a gatyájából.Azért én drágajóLajosom véleményére is kiváncsi lennék.Egyébként Pécsiéknek több pénzük van,mint eszük,ezért furcsa,hogy ennyit verik a nyálukat sztem feleslegesen
terlasz
@görbetükör: Úgy gondolod, hogy a nagyszülőnek kötelessége az unokája segge alá tenni egy lakást?
görbetükör
@terlasz: Nem, de kivenni alóla szemétség.
És ugye azért több, mint tíz év házasság után a feleségnek is van valami része a vagyonból. Amit az elkényeztetett fiú csemete azonnal a nagyi nevére iratott.
Pedig neki is van kötelessége a gyerekével szemben!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.