Annyira rákészült az esküvőre Liptai Claudia és Pataki Ádám, hogy még a násznép sem tudja, hol lesz a lagzi. A személyzettel titoktartási nyilatkozatot írattak alá a hírek szerint.

A Bors értesülései szerint hétpecsétes titokként őrzi a helyszínt és a meghívottak listáját az az esküvőszervező cég, amely Liptai Claudia és Pataki Ádám lagziját rendezi.

Még a meghívottak sem tudják, hol lesz Liptai Claudia esküvője

Fotó: YouTube/TV2

A lap úgy tudja, a nagy napon – amely hetek múlva várható - "menyasszonytánc nem lesz, sőt vőfély sem, csak egy ceremóniamester, aki levezényli az eseményt. A gyűrűket a pár közös kisfia, Marcell viszi majd, koszorúslánynak pedig Claudia kislányát, Pankát, illetve Pataki Ádám ikerlányait, Annát és Grétát kérték fel. A ceremóniát egy elegáns vidéki kúrián tartják, de hogy melyiken, erre még azok sem tudják a választ, akik ott lesznek."

A Bors úgy értesült egy bennfentestől, hogy a násznép sem tudja még a helyszínt, a szobát is vakon foglalták le, de azt sem tudják, hogy ki lesz ott egyáltalán. 

A lap tudni véli, hogy a lagzin dolgozókkal titoktartási nyilatkozatot írattak alá, a násznépnek pedig megtiltották, hogy szelfit készítsenek, vagy posztolják a közösségi oldalon az esküvő helyszínét. 

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ez jó, mert akkor valószínüleg a firkászok se tudják és így nem kell olvasni se róla.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
..."Még a meghívottak sem tudják, hol lesz Liptai Claudia esküvője"...

óóóó...dehogynem...mert mint tudjuk, van az a pénz, ami bőven több, mint a titoktartási fenyegetés...

nagy összegben fogadnék, hogy a fotósok már keresik is a helyet, ahová menniük kell...
csak az a titok, amit egy ember tud... amit már kettő, pláne több, az már bulvárpletyka...
nezelodo
Ja, mi lesz most, még aludni sem tudok miatta addig. Mindenesetre majd leskelődök, hogy merre megy a Rogán Cili helikoptere, és elsőként megtudom. Azután már biztosan jól alszom, csak a reumám ne gonoszkodjon.
lampa laz
Arra nem is gondol ez a tehén, h senkit nem érdekel? Vagy pont emiatt veri nagydobra, h titok, mert ami titok az mégis csak érdekli az embereket? Mondjuk engem nem, h ma a cukrász, holnap meg a szakács vagy épp az autószerelője lesz az áldozat.
papa.49
Hű most hogyan fogok aludni, nem tudom a liptaitehéntúró esküvőjének a helyét ???
Ez már a második, vagy a harmadik kitudja ???
Ne pont leszarom az egészet !!!
1magyar
Jó lenne ha már az újságírók is lepattannának róla! Kit érdekel? Annyira unom már ezt és a hasonló nagyképű celebeket.
KisGenyo2
Ismerve a hazai médiaállapotokat, ez egy teljesen logikus döntés. Még a celeb véglényeknek is lehet magánélete, amit nem akarnak megmutatni a nagyvilágnak. Még ha a sajtó ezt másképpen is gondolja. :P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.