A 35 éves Király Linda régóta vágyott arra, hogy megannyi kudarc után kijöhessen első amerikai lemeze is.

Megtörtént: valóra tudta váltani régi álmát Király Linda

Az énekesnővel kapcsolatban a Blikk emlékeztet, hogy még a magyarországi színházi karrierjét is feladta annak idején, közel tíz évvel ezelőtt, hogy elinduljon a nemzetközi karrierje, ám a nagy áttörés helyett sok csalódás érte.

Átejtették, nem foglalkoztak a tehetségével, elmaradt a nagy robbanás. Évekig hitegette a menedzsment, amelyhez kötötte a szerződése, de nem segítettek neki abban, hogy összejöjjön a siker, amelyre Linda mindig is vágyott.

Persze itthon egyre népszerűbb lett, ahogy öccse, Király Viktor (34) is, de valahol mindig számonkérték rajta, hogy hol az a bizonyos amerikai lemez. Most azonban végre elindult a jó úton, és sikerült:

Linda a hét végén megkezdi az amerikai lemezbemutató fellépéseit egy új hanganyaggal, amelyen az elmúlt években dolgozott – írják.

A Blikknek nyilatkozva az énekesnő azt mondta, „vasárnap megyek vissza Los Angelesbe, sok fellépésem lesz Amerikában. Kezdjük bemutatni az új anyagot, amely végre elkészült, és természetesen itthon is hallható lesz majd” – büszkélkedett Linda, aki nagyon boldog, hogy kész a lemeze, amely a zenei piac változásainak köszönhetően kézzel fogható CD-n nem lesz kapható.

– Los Angelesben, Las Vegasban is lesz koncertem, a közeljövőben pedig – mivel merek nagyot álmodni –, remélem, hogy egyszer nemcsak klubban lépek majd fel, hanem áttehetem oda a rezindenciám – utalt nevetve Linda arra, hogy a legnagyobb énekesnők, például Celine Dion vagy Barbra Streisand az elmúlt évekbe hónapokig adtak folyamatosan koncertet a szerencsejáték fővárosában.

A lap azt is írja, hogy miközben Király Linda éppen nekivágott Amerikának, hogy ott csináljon karriert, addig öccse, az amerikai Voice-ot is megjárt Király Viktor nemrég azt nyilatkozta: Magyarországon képzeli el a jövőjét. Nem csoda, hiszen sok izgalmas lehetőséget kapott itt, mint például a Sztárban sztár versenye, a Sztárban sztár +1 kicsi zsűrizése és számos reklámszerződés.

(Blikk)

Fotó: Facebook/Király Linda

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
A művésznőnek igen szép hangja van, és és érti is a "szakmát"...

csakhát...ahogy a mostani alakját láttam, nem igen lehet címlapfotóként eladni...a jó(hibátlan) alak is vonzza a közönséget, nemcsak a kiváló előadói képesség...

például így:

www.youtube.com/watch?v=Q91hydQRGyM&t=0s&index=3&list=LLljrvH2qanQj8yUOB-tp-mw
magyarbakancs
@wagabund: Nem szeretném megsérteni a mostani Magyar nők,és férfiak kik énekesek de olyan messze állnak az énektudáshoz mint batyus zsidó a jó istenhez.
Nem énekel üvölt.
És némelyiknek erotikus a hangja bassza a fülem.
papa.49
Na majd meglátjuk mert ott nem számít melyik párt rendezvényén ült a biodíszletek között, lehet ez még kapitális bukfenc is, a tehetsége 12= 1 tucat, nálam a Himnusz óta felejtős a csaj !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.