Tizenkét éve vannak együtt, van egy szép közös gyermekük is, de mégsem fog összeházasodni a celebpár.

Nem hajlandó feleségül menni Bochkor Gáborhoz Várkonyi Andi

A Bors szombati cikkében azt írja, hogy mivel manapság egyre in­kább megoszlanak a vélemények a házasság intézményéről, vannak lányok, akik még álmodoznak ar­ról, hogy egyszer hófehér ruhában, virágtenger közepén rebeghessék el az igent. Míg mások úgy tartják, hogy rend a lelke mindennek, így férfinak és nőnek hivatalosan is felelősséget kell vállalni a kapcsolatáért. Minderről teljesen más véleménye van Várkonyi Andreának, aki

független, erős nő­ként egyáltalán nem ragaszkodik ahhoz, hogy párja, Bochkor Gábor feleségül vegye.

A FEM3 Café műsorában is szóba került ez a dilemma, pontosabban, hogy Andi miért nem hordja a jegygyűrűjét, mire a csinos műsorvezető tisztába tette a dolgokat, és elmondta: nem házas, még csak eljegyezve sincs, de köszöni szépen, nagyon jól érzi magát így, és nem is szeretné, ha ez a helyzet változna.

– Nem, nem lesz már Gábor a férjem. Minek? Voltam már férjnél. Pipa, megvolt, köszönjük. Nekem ez nem fontos

– szögezte le Andi a kamerák előtt, amikor Berki Krisztián erről faggatta.

A Bors is megkereste a 43 éves műsorvezetőt, hogy megtudja, vajon miért utasítja el ilyen töretlenül és határozottan a frigyet Bochkor Gáborral.

– Nincs csalódás emögött, egyszerűen mi Gáborral a megismerkedésünk óta így álltunk ehhez a kérdéshez, hogy nem szeretnénk házasodni, és nem szeretnénk esküvőt. Felesleges hercehurcának tartom. Ez a téma évről évre felmerül, de a mi álláspontunk sosem változik. Van egy közös kislányunk, mi lehet ennél komolyabb, mé­lyebb, igazibb kapocs két ember között?

– magyarázta Andi, aki körül a legtöbben tudják, hogy nem házas, de nem zavarja az sem, ha férjeként emlegetik a rádióst.

Mint köztudott, tizenkét éve futott zátonyra Várkonyi Andrea és orvos férje házassága, mert bár mindent megtettek, Andinak nem sikerült teherbe esnie. Miután a házaspár a különválás mellett döntött, a csinos műsorvezető ajtaján villámsebességgel kopogtatott az új szerelem, a rádiós fenegyerek, Bochkor Gábor személyében, akivel szerelmük min­den akadályt legyőzött, hiszen az orvosok szerint Andinak természetes úton nem fo­ganhatott volna gyereke. Ám fél év együtt járás után velük mégis megtörtént a csoda. A kis Nóra érkezésével pedig igazi kis család lettek, csak az esküvővel késlekednek azóta is, ami nagyon úgy tűnik, hogy az idők végezetéig várat magára – írják.

(Borsonline)

Fotó: Facebook/Várkonyi Andrea

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Nem hajlandó feleségül menni Bochkor Gáborhoz Várkonyi Andi"...

egy nagy lófaszt..az a téveszmés bocskor nagyon jól tudja, hogy házasságot illene kötnie Andival...csakhát elég szar nevelést kapott...persze most fut a szekér, ott makog mindenhol, ő a császár..
Reggelente hallgatom a sok süket hablatyát, (meg az infantilis társáét)...nem is csodálkozom semmin...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Bírom az ilyen felelősségteljes kapcsolatokat, mint a múltkor közzétette, nincs közös kassza ,,nehogy magyarázkodnia keljen egy megvett gönc miatt,, !!!
Szép együttélés, csak semmit nem ér, nálam az együttélés azt jelenti, hogy mindent közösen döntünk el, és utána közösen tesszük meg is... Ezek csak egy házban élnek, de értem én így nincs felelősség a másik iránt, ilyen mai komoly kapcsolat BOÁÁÁÁ !!!
Eriksson
Nézhetnénk azt is, hogy a Bocskor egy nímand Várkonyihoz és családjához képest. Nem biztos, hogy megkapnának a szülői áldást. Andihoz minimum egy orvos illik.
Eladott Ország
Akkor nem maradtam le semmiről. Ennyi sztárt biztosan nem láttak még egy rakáson (szarral együtt) annál a benzinkútnál, ahol a fotó készült.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p526x296/19399435_1404876592913843_9153504823412605863_n.jpg?_nc_cat=0&oh=225b81341967d2bd59e537875fc9ea3e&oe=5B83B668
justhpeter
Magánügy. Akkor miért kell nekem erről tudni ?
karma1
@Istvántóth: Nem, nem rola. Csak nevrokonok. A Varkonyi es az Andrea is nagyon gyakori nev...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.