Szerdán este Budapestre is eljut a The Wonder of You névre keresztelt Elvis-show, amelynek különleges vendége a sztár egykori felesége, a Csupasz pisztoly-filmekből ismert Priscilla Presley.

A 73 éves színésznő a Blikk információi szerint hófehér rózsákat és bordeaux-i bort kért az öltözőjébe, valamint egy olyan francia pezsgőt, amit itthon be sem lehet szerezni, ezért Bécsből hoztak neki.

Elvis egykori felesége a szállodai szobájába is francia termékeket rendelt, elsősorban különleges érlelésű sajtokat készítettek be a lakosztályába. Priscilla a mai napon érkezik meg Budapestre, hogy szerda este már az Elvis – Live on Screen szuperprodukció vendége lehessen az Arénában.

A szabályok listáján az is szerepelt, hogy a munkatársak közül senki sem készíthet fotókat a kulisszák mögött a sztárról, és lehetőség szerint szólni sem szabad hozzá – tudta meg a Blikk.

Presley a show-ban saját, Elvishez fűződő élményeit eleveníti fel.

Forrás: Blikk

Címlapi kép: Getty Images/Graham Denholm 

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."A 73 éves színésznő"...(...)..."Elvis egykori felesége"..(..)..."szerda este már az Elvis – Live on Screen szuperprodukció vendége lehessen az Arénában."...

beviszik, vagy saját lábon adja elő élményeit?..Asszem Medveczky Ilona még álmában sem tudná így rázni a rongyot...pedig ő is "igényes"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Érdekes! Az itt játszó sztárok jól elvannak a magyar termékekkel. Nem kell nekik a flanc. Ki ez a nő. Azon kívül, hogy hozzáment? Nem egy Angelina Jolie, vagy hasonló, aki szintén járt nálunk.
wagabund
..."A 73 éves színésznő"...(...)..."Elvis egykori felesége"..(..)..."szerda este már az Elvis – Live on Screen szuperprodukció vendége lehessen az Arénában."...

beviszik, vagy saját lábon adja elő élményeit?..Asszem Medveczky Ilona még álmában sem tudná így rázni a rongyot...pedig ő is "igényes"
namihami
Volt egy idó az életében, amikor jóhelyre tette a nunit.
És ebből él azóta is. Mint szinésznő? Hát olyan ""csupaszpisztoly-szintű"". Csak a Leslie Nielsen még szuper is volt mellette. Mondanám, hogy vitte magával ezt a ""szupersztárt"".
Edmond Dantes
@namihami: Mindenki az adja el,amije van.Az ő terméke Elvis Presley,azt árulja,hasonlóan a magyar fánkozók zseniális üzletasszonyához,aki a Télapó pénzével parádézik.Mellékesen a Priscilla nevű hölgy legalább színésznőként valamit letett,a mi hölgyünk viszont csak a poszra fenekét.
namihami
@Edmond Dantes: Szinésznő? Némi túlzást érzek benne. Nekem szinésznő a Lollobrigida, a Loren (hogy csak a hirtelen eszembe jutókat említsem).
Ez a nő, szinésznőség címén, szerintem inkább a Presley nevet adta el.
1magyar
Minek jön ide? Már az Elvis zenéje is a múlté. Nemhogy a régi asszonya!
namihami
@1magyar: Indulásakor Elvis egy nóvum volt. Sajnos, akkor vált nyálgéppé, amikor ő és a menedzserei rájöttek, hogy a show-business-ben mekkora pénzeket lehet vele (még a nevével is) keresni.
A kezdeti Elvis dalok és Elvis-hang fordított az akkori zenei világon. A sztárkultusz tette a ""Pénzgyárelvissé"". És ez lett belőle.
Eriksson
Ahhoz képest, hogy ez a hölgyi időben elvált az urától, egészen jól megél belőle.
femina.hu/vilagsztar/priscilla-presley-elvis-valas/

Ennek tudatában kérdezem: A tököm nem kéne, nyanya?
wagabund
hozzászoktak a sikerhez, sok pénzhez, mások ugráltatásához...például sikeresen járatja le magát Pécsi Ildikó(akit imádtam a sok örömet szerző alakításaiért) vagy Medveczky Ilona, aki bizony kemelkedőt alkotott, és felépítette magát, mint egyedülálló brand-ot..és most jön egy Elvisből élő nő, aki csak rombolja Elvisz emlékét...

a fiatalabb generációnak fingja sincs, kik is "voltak" a fentiek..
Edmond Dantes
@namihami: Én magával ellentétben nem vagyok jártas a hollywoodi filmvilágban sem,én csak a Dallas sorozatban láttam,ott viszont nem az Oszkár díjas alakítások voltak a jellemzők,nem is az volt a cél.Tisztességes iparos munka volt és most a munkán van a hangsúly..Csak arra óhajtottam utalni,hogy ő legalább láthatóan dolgozott,ráadásul ezzel a névvel,ami inkább teher,mint előny volt a számára.Különben nem ismerem.Ismerem viszont azt a fánkozóban milliókat bukó hölgyet-mert naponta ránk kényszeríti magát,az arcunkba tolja a luxus életvitelét-aki kizárólag a férje révén érvényesül,ráadásul még mi fogjuk kifizetni a fánkos szórakozását is.Ő és a munka két egymást kizáró fogalom..Ez a különbség a két, férje révén ismert hölgy között.Nekem akkor inkább Piscilla,mint Timi.
Fradigege
Eljött haknizni a 2 forintos primadonna.
advocat
Elvis nálam a Jailhause rock-nál véget ért. A többi már...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.