Sok sületlenség látott napvilágot, ezért úgy döntött, nem titkolózik tovább.

Még június 9-én ment feleségül Pataki Ádám mestercukrászhoz Liptai Claudia. Az esküvőt a sarlópusztai lovastanyán tartották, de több információ nem szivárgott ki.

Claudia a Story magazinnak árult el érdekes részleteket élete egyik legboldogabb napjáról.

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Majdnem le kellett fújni az egészet

Az esküvő előtt özönvízszerű esőzés áztatta a tanyát, így már az is megfordult a szervezők fejében, hogy lefújják a lagzit.

A teljes összeomlás szélén álltam. Péntek este szikrázó napsütésben még úgy ültem a szálloda teraszán, hogy tökéletes lesz minden, majd szombat hajnalban megérkezett az Armageddon. Ültem a faházban, ahová hirtelen becsapott egy villám. Fülsüketítő dörrenés hallatszott, elment az áram, beindultak a riasztók

– mondta a lapnak Claudia. Végül úgy döntöttek, fedett helyen, de megtartják az esküvőt.

A műsorvezető azt is elárulta, a mennyegzőt megelőzően két órán át sminkelték. A ceremóniamester a tévéből ismert Simicz Sándor volt.

A koszorúslányok Ádám első házasságából született ikrei, Gréta és Anna voltak, illetve Claudia lánya, Panka és a legjobb barátnője. Mivel édesapja már nem él, egyik barátnőjének apukája kísérte Claut az oltárhoz.

Híres vendégek

A meghívottak között több ismert személyre bukkanhatunk. Ott volt például Ábel Anita, Till Attila, Dobó Kata, Csonka András és Risztov Éva, akinek még a menyasszonyi csokrot is sikerült elkapnia.

(Blikk)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ki a faszt érdekel már ez a tyúk???!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@Commenter: Mé',ki tervezte a göncöt?
dr frédikántor
A legjobb emberhez ment feleségül??? heh! Aki megcsalta a feleségét? heh! Aki eccer megcsajja a nőjét, az másodszor és sokadszor is megcsajja... az elsőt is, a másodikat is, a harmadikat is, mindegyiket. Mert mindig jön egy frissebb tyúk, mint ami éppen van...
JAJMÁR
Gratulàlok, sok boldogsàgot ės hosszù hàzassàgot kívànok!
Desischado
@Commenter: Tudod, ki tervezte?

A halált sem érdekli ez a gerinctelen házasságromboló celeb. Meghan és Harry esküvője sokkal jobban érdekel, mint ezé a senkié. Képzelem, hogy a volt feleség meg a gyerekek mennyire örültek. Gusztustalannak tartom, hogy a pasija gyerekeinek végig kellett nézniük, hogy az apjuk elvesz egy másik nőt. Na de claudia meg a gerincesség?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.