Újabb fordulat az évek óta húzódó Pécsi Ildikó kontra Pártos Csilla ügyben.

A Színes Ász írta meg, hogy most már Pécsi Ildikó unokája is ki lett utasítva a színésznő budai lakásából. Három év után született döntés abban a perben, amely Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között zajlik a budai lakás miatt, amelyben Pártos a fiával 20 éve lakik, s amit most el kell hagynia.

Kiutasította az unokáját is a lakásából Pécsi Ildikó

Fotó: TV2

Pártos Csilla fia, Csabi egy levélben kérlelte a nagymamáját, Pécsi Ildikót, hogy maradhasson az ingatlanban, de hiába, a színésznő azt mondta, hogy mennie kell, mert a fiú évek évek óta nem foglalkozik a nagyanyjával.

Az ügyben dr. Magyar György, Pécsi ildikó ügyvédje is megszólalt.

„A fiatalember nem maradhat a lakásban, mert ha az édesanyját kiköltözésre kötelezték, akkor neki a kutyáját, a macskáját és a családtagjait is vinnie kell. Következésképp a fiatalembernek is el kell hagynia az ingatlant” 

- mondta az ügyvéd. 

(Színes Ász)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Rózsika Hatházi: Koszike, haha,... Tudod, kozben nezem a tv-t, angolul, a ferjem is szol hozzam, (szinten angolul) , hat csak a Csillaban voltam biztos, ...:o))) Koszi megegyszer, sajnalom, hogy ritkan latni errefele, hianyzol...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@evacica: Igazad van!! Pártos soha semmiért nem dolgozott meg. Csak végig kell nézni mit is csinált addig amíg együtt volt a férjével. Megszülte a gyereket évekig csak Gödöllőn volt. Pécsi meg kapta a Kossuth díjat abból vette a villát. 2008-tól Pártos betegségre hivatkozva akkor azt mondta nehéz neki kitalálni mi a jó. Pécsi a rendezésébe bevette jelmez tervezőnek de neki az sem volt jó.
JAJMÁR
Három fiam van... és menyeim. De, hogy az ember hogy nevelte a gyerekeit, az csak akkor derül ki, amikor a felnőtt már gyermeket nevel...
hát, én Istennek hálát adok minden nap, mert nekem nagyon jó gyermekeim, jó menyeim, és drága jó unokáim vannak. Minden vagyonnál, minden értéknél, a világon mindennél többet érnek, és minden díjnál, minden villánál, és nagyon szeretem őket :)))))
ezt azért nekik is megmondtam párszor :)
karma1
@Ludmilla: 19.34-re: LAKHATASROL beszelunk, NEM tulajdonlasrol. Az unokaja nem tulajdonjogot kivant a nagyanyjatol - egyebkent Csilla sem! - hanem csak lakhatast.
Dehat ugy latszik a szipirtyonak kenyerre kell az a penz - pedig ahogy elnezem, gyogyszerre meg ranckremre is kolthetne...
karma1
@Horizont: @JAJMÁR: Tokeletessen igazatok van, teljesen mindegy, hogy nekunk mi a velemenyunk, a gyermekunk dontese a fontos, es ha jol neveltuk a gyerekunket, akkor nagy valoszinuseggel valasztasa sem rossz, es hat igen, az unokank SZULEIROL van szo.
Akarhogy nezzuk is, micsoda ember az, aki megcsinal egy gyereket, aztan gyerektartas nelkul elhagyja oket a francba, hagyja, hogy az anyja korhazba keruljon, hogy nyilvanossag elott meghurcolja az o gyereket is.
Ezek szerint pecsi eleg szarnak nevelte a kisfiat, akkor most mit csodalkozik, hogy ilyen feleseget valasztott? Viszont Horizontnak van igaza: a gyerek soha nem tehet arrol, hogy a szulok hogyan civakodnak a feje folott, nem a gyerek dolga a gyerektartasi osszeg behajtasa, meg a szemelyeskedesek ide-oda.
Ha viszont ilyennek nevelte a gyereket - aki 6 eve lapit es nem fizet -, akkor - mar csak az unokat figyelembe veve -, pecsi otthagyhatna oket a hazban legalabb addig, amig az unoka nem alapit onalloan csaladot.
Ezzel egyutt felhivhatta volna pecsi a Csilla figyelmet arra, hogy most csak az unokara valo tekintettel nem zavarja el oket, de Csilla keressen maganak mas megoldast.
Na, akkor most mit ert el a banya? Valaha, valamilyen torveny fogja arra kotelezni pecsi puhapocs fiat arra, hogy az evek ota elmaradt gyerektartast egyosszegben megfizesse?
mert ugy tudom, egy idoben volt olyan torveny is, hogyha az "apuka" egy bizonyos osszeg folott tartozik gyerektartassal, akkor azert meg boribe is vonulhat. (Jol tele is lennenek a borik, az tuti).
karma1
tokeletessen = tokeletesen A gepem klavija rettenetesen onallositotta magat: csak helyett allandoan cak-ot ir, a lesz helyett meg olesz-t, a nincs = nibncs , az s-et pedig elkezdte mindenhol duplazni.
Cicamama55
A szeretetet nem lehet megvenni, azt ki kell érdemelni. /Carol Bigley Jelen történetben itt minden a pénzről szól. Szégyelljék magukat, hogy a saját szegénységi bizonyítványukat, az interneten állították ki önmagukról! Ha a családi ügyeiket nem teregetik ki itt a nagy nyilvánosság előtt, akkor a munkásságukkal kialakított pozitív képet nem rombolták volna le sokunkban örökre...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.