Krémes, rózsaszín, picit rumos de mégse. Mitől olyan finom a puncsfagyi? Ha nincs otthon fagylalt géped, akkor sem kell lemondani erről a fincsi desszertről. Puncsfagylalt hozzávalók 2 dl tej 3 dl tejszín 10 dkg sárgabarack lekvár kb. 2 evőkanál 1 evőkanál citromlé 1 mokkáskanál piros ételfesték 0,5 dl rum 0,5 dl rumaroma 2 evőkanál darált zabpehely mazsola

Feltöltő: csetti
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.