Arnold Schwarzenegger repülőgépe nem kizárt, hogy már landolt is Budapest kisgépes terminálján , és már itt sétálgat valahol Budapesten. Szinte biztos, fizikoteraputa barátnőjével, Heather Milligannel érkezik, hiszen több hónapot fog nálunk tölteni.

Schwarzenegger rekordot dönthet elhúzódó válásával

Fotó: Bauer-Griffin / GC Images

Már azt is tudni, hogy Will Smith szomszédja lesz a Lánchídnál lévő pesti szállodában. Arnold Schwarzenegger a Terminátor hatodik epizódját forgatja nálunk, amelyben visszatér Linda Hamilton, az első két rész Sarah Connorja is.

A világsztár valami miatt még mindig nem vált el gyermekei édesanyjától, Maria Shrivertől, így még nős emberként érkezik. A TMZ információi szerint válásával bekerülhet a Guinness rekordok könyvébe, ugyanis exe hét éve adta be a válókeresetet, de papíron még mindig együtt vannak. Úgy hírlik, az asszony még mindig akarja a válást, ám ehhez a szuperhősnek nem fűlik a foga. A hírek szerint nem sok kedve van a hosszadalmas jogi procedúrához, mely a vagyonelosztásról szólna. Volt nejével 53 és milliárd forintnyi vagyont kellene fele-fele arányban megosztani, ami végeláthatatlan papírmunkával, és még több ügyvédi költséggel járna. Mindenki Schwarzija inkább forgat, és állítólag örömmel jön Magyarországra, mert már korábbi itt tartózkodásakor megszerette hazánkat. Utoljára három éve járt nálunk a Siker Napon, ahonnan elugrott egy konditerembe is.

(Borsonline.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
-Ha nagy leszel, szeretnél lenni kisfiam?...kérdi a tanárnő az egyik kisfiút...
-svájci néger! ...vágja rá az nagy büszkén...
-de kisfiam, olyan nincs...
-de van tanárnéni kérem...az a nagyonkigyúrt ember a tévében...
-ja, az nem svájci néger, az Schwarzenegger...
-hááát...a Schwarzeneggernek semmi értelme, de a svájci négert azt értem..

lülhetsz, reménytelen..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.