Az MTVA-nak nincs humorérzéke. De nem kell aggódni, azóta újra fent van. A múlt héten mi is írtunk a minden Szomszédok-részből egy-egy másodpercet szemléző remekműről, ami egyik napról a másikra söpörte le a magyar internetet. Sajnos a mókának majdnem sikerült véget vetni, mivel azon kívül, hogy Nemcsák Károly is kellemetlenkedett egy sort az alkotásról, a Vimeo nevű videomegosztó oldal is letiltotta azt, mivel az MTVA jogvédett tartalmát használta. Ha lenne egy kis humorérzéke ott valakinek, akkor az ingyenreklámra felhúztak volna egy ismétlést, de nem akarok beleszólni. – írta a törlésről szóló posztjában az ivassalkapcsolatosproblemak néven futó alkotó. Megkeresésünkre elmondta, hogy nemcsak a videót, de az egész fiókját is törölték.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es 6 masodpercben benne van a szonyegem is - szarul felrakva. Hiaba mondtam a marhaknak, hogyha falra teszik fel, akkor fel kell dolgozni egy vekony falecre...:o))
Jopofa volt vegignezni - kar, hogy a szineszeknek legalabb a 70 %-a mar eltavozott kozulunk...:o)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Rockxy: Az MTV híradója és egyéb politikai műsorai. Illetve az Echo tv. ezt is übereli.
karma1
@Rockxy: Te most azt hitted, hogy egy filmet latsz? Tenyleg? Huuuuu,... Keresd fel az orvosodat vagy a gyogyszereszedet - komoly szukseged lehet ra...:o)
Nessy
@karma1: ne bántsd. A mai kor emberének sok esetben ez semmit nem mond!
karma1
@Nessy: Nem bantom, csak szerencsetlennek tartom. ne haragudj. Ha viszont direkt tette ezt a negativ hsz-t, akkor meg siman bunko.
Senki nem mondta - en sem - , hogy ez volt a vilag legjobb sorozata, csak azt, hogy ez egy jopofa osszeallitas volt a sorozatbol, ami amugy elegge izzadsagszagu es mesterkelt volt, de anno resze volt a mindennapoknak, mert napi torteneseket szottek bele a forgatokonyvbe,...:o((
Nessy
@karma1: A színészekről nem is beszélve! A Bőhm bácsit alakító szinészt egy ország siratta el, amikor meghalt.. Nemcsáknak meg akkoriban nem volt kifogása Vágási Feri szerepe ellen. Mondhatott volna nemet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.