A magyar szupermodell a leghíresebb sztárok társaságában mozog, mégsem talált rá az igazira. A Borsnak adott interjújában részletesen mesélt gyermekkoráról és tapasztalatairól is.

Palvin Barbi öt éve keresi az igazit, végre szerelemre vágyik

Az interjúban többek között azt mondta, gyermekkorában mindene megvolt, de nem kényeztették el. Ezért mindent megbecsül, noha boldog gyermekkora volt.

„Eleven, szeleburdi gyerek voltam, sok intőt kaptam, és én voltam az, aki mindig ment a menő lányok után.”

Mint mondta,

„Nem engedem könnyen közel az embereket magamhoz, de könnyen barátkozom. Engem bárhová berakhatnak, el tudok lenni bárkivel, talán ezért is szeretnek még a nagy sztárok is velem lógni, de lehet, hogy ez a munkám miatt van.”

Elárulta, hogy van egy hat-tíz fős társaságuk, és aki oda be tud kerülni, majd eljátssza a bizalmukat, annak vége.

„Úgy érzem, három havonta teljesen más személyiség vagyok, de a nővérem szerint inkább félévente.”

Még az is kiderült, hogy a szakmán belül az egyik legnagyobb hibájának tartja, amikor fegyelmezetlensége miatt a Victoria's Secrettel megszakadt a munkakapcsolat. Azóta is azon dolgozik, hogy ezt helyrehozza.

Mivel lehet elcsábítani Palvin Barbarát?

Nagyon szívesen adnék választ erre, de nem tudok. Lehet előttem egy minden tekintetben tökéletes férfi, én mégsem érzek semmit, aztán találkozom egy lelkileg meggyötört sráccal, és bumm. Nekem is van egy melankolikusabb énem, az egyik pillanatban ezerrel pörgök, aztán minden sok, és nincs erőm szórakoztatni senkit.

Ezt várják öntől?

Igen, mert ezt olvassák rólam mindenhol. Van egy fiú, akivel fél éve beszélgetünk, és olyan, mint én. Ő például ha befordulok, akkor vagy megpróbál felvidítani vagy egyszerűen kiröhög. Lehet, hogy azért, mert ennyire hasonlóak vagyunk, el tudjuk majd hessegetni ezeket a negatív dolgokat, de lehet, megunja, hogy „basszus, már megint rossz kedve van, nekem kell őt felvidítani”. Ezért sem lehet tudni, ki vagy mi az, ami bejön nekem, de számomra is meglepő, hogy most éppen ő tetszik. Úgy érzem, hogy öt év után lehet egy kapcsolatom. Mindjárt el is bőgöm magam…

Erről az oldaláról nem sokan ismerhetik.

Senki sem ismer, és mindenki elítél, és ez nagyon sz.r érzés, mert ha engem bántanak, akkor a szüleimet is bántják, és nekik aztán tényleg semmi bűnük nincs.

(Bors)

Fotó: Palvin Barbara/Facebook

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
...és ez a rózsaszín köd csak sűrűsödik majd...:)
kripton
Fetrengjen Neymarral. Aztán Hamiltonnal. Aztán mindkettővel...
kripton
Akinek esze van, az ha teheti dugja mint a nyúl, mert arra jó, és arra való, de egyébként kerüli mint a pestisest.
human
Andy Vajna dobhatná már az öregedő Timcsikét a menedzsment által kinevelt friss husira. PB-nek még van 5 jó éve a piacon.
cirip
Milyen ronda a haja ezen a képen.És az állandó flegma, undort tükröző arckifejeezés.Régi képeken láttom, hogy a manökenek kedvesen mosolyognak. De legalábbis pozitívan néznek ki. A mai modellek úgy néznek rád, mintha egy rakás sz*t látnának, életunt, mogorva fejek...Nézd végig plázák, árkádok falain levő plakátokat...És stb,..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.