A palacsintát mindenki szereti. Nálunk és szerintem máshol is gyakran készül palacsinta a vasárnapi ebédre. A jó palacsinta vékony, a lényeg pedig a töltelék, ami lehet házi lekvár, túró vagy kakaó. És ha valami különlegesebbre vágyunk? Próbáljuk ki a palacsinta tortát! Palacsinta imádók számára születésnapi tortaként is megállja a helyét. És még egy jó hír, ha a palacsintából tortát készítünk, nem kell olyan vékonyra sütni a palacsintákat, hiszen úgy lesz szép magas. Én tölteléknek egy mascarponés krémet készítettem, amit Nutellával rétegeztem. A torta tetejére mascarponés borítás került, amit holland kakaóporral szórtam meg. A palacsinta torta egy nagyon laktató, jól variálható édesség, bár a palacsinták kisütése időigényes folyamat, de megéri a fáradságot!

Forrás: sussvelem.com
Feltöltő: Vivi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.