A bisztró egy fél napra bezárt, de 17 órától újra fogadja a vendégeket.

Fel akarták gyújtani Hajdú Péter éttermét

Ismeretlenek péntek éjjel megpróbálták felgyújtani Hajdú Péter műsorvezető törökbálinti éttermét, a Like Bisztrót – tudta meg az Index.

A lap úgy tudja, az épületben nem keletkezett nagyobb kár, csak a teraszt érték el a lángok. Mivel a környék be van kamerázva, valószínűleg gyorsan meglesznek a tettesek.

Az étterem egy darabig technikai okok miatt zárva volt, de 17 órától ismét üzemel.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Ismeretlenek péntek éjjel megpróbálták felgyújtani Hajdú Péter műsorvezető törökbálinti éttermét"...

-gyerekek! direkt kértem, hogy alapos munkát végezzetek. erre sem vagytok képesek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
badboy
Huncut csávó ez a Peti gyerek! Már a házuk is majdnem leégett anno. Nekem mondjuk fura ez a sok "tűzeset".
Eladott Ország
@kripton: Fel vörösök proletárok... nagy munka vár reátok... le kellett a szőrt borotválni, hogy Sárika tudjon pisálni.. te fidesze faszfej!
www.youtube.com/watch?v=Y66oi5s7QWk&t=13s
kripton
@Eladott Ország: Ez semmit nem változtat azon, hogy lúzerek vagytok.
Magasról teszek rá, hogy meggyőződésből, vagy hatalami vágytól, anyagi érdekből tesznek be a liberalizmusnak.
Százszor inkább Egy liberalizmus nyúvasztó, globalizmusellenes, nemzeti konzervatív irányt vivő Putyin, egy Erdogan, vagy egy Orbán, mint az általatok demokráciának kinevezett szarság!

Jó nekünk az ilyen "demokrácia"? Az ilyen "jogállam"? Jó nekünk, hogy pár tucat (többnyire jogot végzett) ember a saját érdekének megfelelően határozza meg, hogy mit kell a jognak elfogadni, mi legyen a törvény, és nekünk, a többségnek aszerint élni? Ráadásul ezt periodikusan csereberélve? Ez nem más, mint a diktatúra egy szűk csoportra szabott változata, csak annál sokkal drágább és sokkal igazságtalanabb.
Az ilyen "jogállam, az ilyen demokrácia" a társadalmi rendszerek legalja.
Eladott Ország
@kripton: Soha a büdös életben egyetlen párt sem buherálta meg úgy a választási rendszert, hogy 47,36 százalékos (ukrán és román bérszavazók nélkül) eredménnyel kétharmadot tudjon szerezni a parlamentben egyedül. Demokrácia pedig egypártrendszerben nem létezik. Kilencedik éve egypártrendszerben élünk, kilencedik éve a választópolgárok több mint felének nincs beleszólása a saját dolgaiba. Sőt, nem csupán beleszólása nincs, de el kell viselniük, hogy a miniszterek elnökétől a legutolsó megélhetési tollforgatóig hazaárulónak, idegenszívűnek, Soros-ügynöknek, idióta baromnak, élősködőnek titulálja bárki, akinek ez az érdeke. Ha mindehhez hozzávesszük, hogy a Fidesz milyen elvtelen és erkölcstelen módszerekkel érte el ezt a választási eredményt (a választási törvény átírása, a választási körzetek átszabása, a közmédia pártpropagandistává züllesztése, a vidéki lapok pártújsággá rohasztása, a külhoni magyarok szavazati jogának megadása, majd a szavazatok felvásárlása, a szervezett szavazószállítás Ukrajnából, az egyház lefizetése a szavazók befolyásolására, a külföldön dolgozó magyarok voksolásának megnehezítése, a közpénzből kivitelezett adományosztás, Erzsébet-utalványos cirkusz, a kormányzati tájékoztatásnak álcázott választási kampány hazug, gusztustalan és erkölcstelen), de még így is kevesebb, mint a szavazatok felét sikerült bezsebelni és nagyon erősen kétséges, hogy a gyanús esetek (igen sok tévedés a szavazatszámláló bizottságok részéről, az NVI rendszerének állítólagos lerohadása, a rengeteg érvénytelen szavazat, a tévedésből más pártoknak jóváírt voksok) nélkül meglett volna-e a kétharmad. Nem lett volna . Az baj, az, hogy ezt a győzelmet nem mindannyiunk érdekében használják, ahogy eddig sem az ország lakóinak érdekében használták, hanem a saját érdekükben. Az a baj, hogy felszámolták a demokráciát , végletesen szétszakították a társadalmat és olyan ellentétet szítottak az országon belül és a határainkon kívül élő magyarok között, amit képtelenség jóvátenni.
kripton
Melyik választ parancsolod? Válassz kedved szerint!

1. Elcsépelt, ócska, ellenzéki önvígasztáló, önmentegető duma.
2. Gyáva népnek nincs hazája. Azt kapjátok, amit megérdemeltek. Csak bégettek ellene, de semmit nem tesztek!
3. Ha így volt, akkor jó tették! Százszor inkább a Fidesz, mint ez az impotens, migráns-buzi-élősködő-bűnözőpárti ellenzék!!!
Tudom, hogy populista, tolvaj, hazug banda, de még így is kisebb kárt okoznak az országnak, mint tenné (és tette mikor hatalmon volt) azt az ellenzék. Magyarországon tisztességes párt ma NINCS!!! (Remélhetőleg szeptembertől már lesz! Akkor jegyzik be pártként Toroczkai Mi Hazánk mozgalmát.)
Csak a gyalázatosságuk, a jellemtelneséguk, a korruptságuk, egyszóval a kártékonyságuk között van különbség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.