Vágó Istvánról és Puzsér Róbertről nem túlzás azt állítani, hogy nem szívlelik egymást. Több ízben összecsaptak már, most a saga legújabb epizódját olvashatják, ami a jelek szerint nem a befejező rész.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Van abban valami humoros, amikor egy puzsér próbálja beletörölni a cipőjét egy VÁGÓba. Úgy szellemi, mind mentális értelemben érzi szerencsétlen puzsér a hátrányát és kalimpál, mint a légy a légypapíron. Hangerővel próbálja kompenzálni a kettőjük közötti mindenben meglévő különbséget.
A helyes az lenne, ha a VÁGÓ egyszerűen átlépné a puzsért, mint ahogy a kutyasz@rral tesszük. De ha nem válaszolsz (és ez általános mentalitás), akkor a köz azt hiszi, azért vagy csendben, mert a másiknak van igaza. És egy idő után akkor is idegesít a dolog, ha tudod, hogy szellemi törpével nem állunk le filozofálni.
Ahogy a régi mondás mondja: ""Ne állj le a disznóval bírkózni, mert csak sz@ros leszel és az ól neki otthoni pálya."" A gondot ebben az esetben is a kabátlopás-effektus jelenti. És ez fidesz-szinten nagyon bevált a magyar közéletben.
koszpeko
Kija faszom az a Puzsér?
Valami újonnan felfedezett féreg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.