Tulajdonosváltás miatt szerda délelőtt fél 11-re állománygyűlést hívtak össze a Hír TV csatornánál. 

Délelőtt állománygyűlést tartanak a dolgozóknak, Kálmán Olgának lapinformációk szerint állítólag már felmondtak, Csintalan Sándor pedig már most jelezte a távozását. Miután Simicska Lajos eladta, átadta a Hír TV-t Nyerges Zsoltnak, számítani lehetett változásokra a tévénél.

Szerdán fél tizenegyre hívtak össze állománygyűlést – a Figyelő közölte is a körlevelet –, amelyen Liszkay Gábor és Nyerges Zsolt is részt vett.

Az egykori Magyar Nemzet-munkatársakból verbuválódott Magyar Hang azt írta,

Kálmán Olgának felmondtak szerda délelőtt.

A lap hozzáteszi:

Nyerges Zsolt tulajdonos, illetve a régi vezetők közül Liszkay Gábor, Szikszai Péter, Mentes Katalin és Korda Judit tíz óra előtt érkeztek a tévészékházba.

Az Egyenesen műsorvezetőjét a zoom.hu kérdezte a tévés állománygyűlés után a HírTv székházánál. Kálmán Olga közölte: a felmondási idejét tölti.

A felmondási időmet töltöm, így a cég ügyeivel kapcsolatban nyilatkozni senkinek semmit nem tudok

– mondta újságírók kérdésére válaszolva Kálmán Olga nem sokkal azután, hogy a csatornánál bemutatkozott az új vezetés.

Azt, hogy a ma esti Egyenesen adásra készül-e, nem árulta el az újságíróknak, annyit közölt csupán:

arra készül, hogy rövidesen találkoznak majd, mármint ő és a nézők.

A csatornánál bekövetkező változásokról a mai nap folyamán tájékoztatja a dolgozókat a vezetőség.

Az Indexnek

Csintalan Sándor korábban azt mondta a tévé székháza előtt állva, hogy vagy kirúgják, vagy önként távozik.

Alig két perces beszédet mondott a Hír TV szerda délelőtti állománygyűlésén a tulajdonos Nyerges Zsolt, aki július elején vette át Simicska Lajos komplett cégcsoportját és azzal együtt a 2003 óta működő televíziós társaságot is – írja a 444.hu.

Az Origo cikke szerint az állománygyűlésen elhangzott, hogy

az új tulajdonos mellett Liszkay Gábor médiatanácsadó, Korda Judit általános vezérigazgató-helyettes, Répási Bálint vezérigazgató, Szikszai Péter tartalomért felelős vezérhelyettes, Mentes Katalin pedig hírigazgató lesz a csatornánál.

Nyerges Zsolt, a televízió tulajdonosa azt mondta az állománygyűlés után a helyszínen lévő újságíróknak, hogy

a televízió tulajdonosa továbbra is ő marad, a működés feltételei biztosítva vannak, de a napi ügyekbe nem kíván beleszólni.

Közölte, hogy

Liszkay Gábor médiatanácsadó és az új vezérigazgatóság dönt majd az operatív ügyekben.

Forrás: Magyar Hang, Index, Figyelő, Origo, 444.hu, zoom.hu

Címlapi kép: MTI

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@fergeteg: ma, 11:01
A fideszes idióták meg örülhetnek,nem kell már azon sem gondolkodni,ami ugye a zorbán hívő gyagyásoknak gondott okozot,hogy melyik csatornát nézzék,mert igényük kielégítése végett mindenütt megkapják ugyanazt az egyenműsort.Megérdemlitek seggnyaló fideszes gecik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kulabombaafityiszre
@fergeteg: ma, 11:01
A fideszes idióták meg örülhetnek,nem kell már azon sem gondolkodni,ami ugye a zorbán hívő gyagyásoknak gondott okozot,hogy melyik csatornát nézzék,mert igényük kielégítése végett mindenütt megkapják ugyanazt az egyenműsort.Megérdemlitek seggnyaló fideszes gecik.
bencemacska
Nem megyünk egyenesen a falnak, csak kitérővel!
fergeteg
@Eladott Ország: Te migránsimádó,senkiházi, nemzetáruló barom.
Mikor haltok már ki?
Commenter
@Eladott Ország: várható volt ez is. Itt tartunk! :( Ez volt az ára annak (is) hogy Simicska békében "távozhasson." Lehet, hogy az egész ellenzékisége csak egy színjáték volt, hogy így ússza meg az egészet, legyen valami látszata az elcsalt választások előtti kampánynak,majd ismét a fidesz kezére játssza a média-birodalmát is.Ezért kár volt, maradhatott volna minden a régiben. Amit Simicska borított, abba máshol kormányok buktak bele. Pillanatok alatt...Az senkinek nem tűnt fel hogy az ominózus kijelentése és szivárogtatása miatt Simicska még csak egy pert se kapott a nyakába? Elérte a zorbáni elégtétel őt is, és Hír Tv-t is...ennyi volt.
Fradigege
Egyre undorítóbb. Már nem lesz rendes tévé, amiből tájékozódhatunk. Így biztosítják a folyamatos lecsapolását és a zsebük megtömését. Marad a net.Csintalan helyében kirúgatnám magam, akkor kötelesek fizetni végkielégítést. Szopjatok le!
steve82
@Shikari: XD Akkor az M1 és társain mit csinálnak? : DDDD Hát te nagyon nagy talpnyaló vagy és most nagyon örülhetsz, menny és v*** *i, mert nagy nap ez neked megint!
wagabund
Kálmán még csak-csak talál helyet, ha máshol nem, hát a BBC-nél...de Csintalan? ő nem beszél külföldiül, tehát itthon kénytelen valami jó zsíros állást találni...
..ajaj...párás lett a szemem...hüp..
steve82
@Shikari: Egy újabb győzelem Orbánnak, hogy tovább butítsa az amúgy is agymosott magyar népet. Te meg segítesz neki mint egy kis csicska.
nezelodo
@steve82: ma 13:00. Mit számít ez a szerencsétlen a húsz szóból álló szókészletével? Rá még egy szót sem fognak pazarolni, ha megunt lemez lesz a szegényes szövege.
papa.49
Várható volt a dolog, ezért léphetett meg a simlicska épp bőrrel, na az is ugyanolyan szarházi, mint a GECI !!!
tudode
Nem minősíthető ez a BÁNÁSMÓD, hiszen mi várható el EZEKTŐL, akik nem AKÁRKIK, MIK voltak
..
propeller.hu/itthon/3340537-orban-viktor-kover-laszlo-volt-kommunista-ugynokok
.
Úgy bánnak a zemberekkel, ahogy bármely GONDOS GAZDA a KUTYÁJÁVAL sem!
.
Egy elsárgult, racionalizálásról szóló FELMONDÓ levelet őrzök, amely 1957. január 2-án kelteződött a Magyar Forradalmi Munkás-Paraszt Kormánytól, amelyet személyesen adtak át, azzal a zárómondattal, hogy
.
(..) "járadékainak folyósítása iránt intézkedtem. Munkaviszonyának megszüntetésével megilletik a hivatkozott rendeletben biztosított kedvezmények."""
.
A NAGYPAPI "vakációzik", miközben elvégezteti a PISZKOS MUNKÁT, szokásához híven a NARANCSVÉRŰEKKEL, a XXI. század szégyeneként!
Eladott Ország
@wagabund: Csintalan 1954-es. Nyugdíjas korban van.
Eladott Ország
@fergeteg: ma 11:52; Mi köze a migránssimogatásnak a Hír TV-hez te fideszes aberrált, barom.
kulabombaafityiszre
Azt rebesgetik,hogy az ide beíró fidesz csicskákat áthelyezik az új mini elnöki hivatalba.
Wc papír helyett fogják őket használni,mert tisztábban dolgoznak,plussz a pénztáros lölő
a klotyó papírra szánt összeget nettó eltudja tenni.Beosztásuk pedig "feltétel nélküli végbél-
nyílást kinyaló egyed"lesz.
csak úgy....
@kulabombaafityiszre: végre egy jó hír!:) a shikari kitelelhet a fönök segge mellett.
bencemacska
@fergeteg: ma, 11:52
."...CSAK UTÁNAD"!!!-.:)))
wagabund
@Eladott Ország: ok. csak azt mondta egyszer, hogy neki mindene az elvhűség(sic) és az emberek tényszerű tájékoztatása...évekig akarta ezt a mélyenszántó tevékenységet folytatni, de most...őőő...váratlan dolog történt...
steve82
@Shikari: A pénz beszél belőled, az a kis morzsa, amit Orbán strómanján keresztül kapsz. Látom nagyon megbecsülöd!
steve82
@Shikari: Kiváncsi lennék mennyit kapsz a hozzászólásokért. El mered árulni, vagy kamuzol egy nagyot, ahogy szoktál? :)
Jozefina
Az "Egyenesen" helyett orbán beszédét közvetítik!!?? Műsor paródiája!!! Nevetséges!!
444.hu/2018/08/01/musorvaltozas-kalma...
steve82
@Shikari: Aha, mondjuk akinek érdeke az emberek befolyásolása és hazugsággal telitömni az emberek fejét. Ilyen pl. Orbán Viktorod. Rogán Tóni, Andy Vajna, Habony Árpád és a többiek jól csinálják amit rájuk bízott. Valamelyik a 3 közül fizet neked is, igaz, nem közvetlenül. A TV csatornák nagy részén már megoldották, hogy menjen az agymosás, most a maradék médiákat felszákmolásán dolgoznak. Ez az oldal is az övéké lesz. És akkor bizony el fogod veszíteni az állásod, mert nem fogsz kelleni :)
Grafix69
@steve82: Dehogy nem kellenek , majd hárman elbeszélgetnek ( lehet mind egy és ugyanaz ). Például ilyesmiket . A drága miniszterelnök urat éltesse soká a magyar nép. A nagy nemzeti , nemzet, végre elmentek innen a migránsok . Éljen a NER a nemzeti erőlködés rendszere. Azt nem ? vagy tán a herélt? vagy mi , hol vagyok? :)))))))))))))))))
ibn Said
@fergeteg: ma, 11:52
"Te migránsimádó,senkiházi, nemzetáruló barom.
Mikor haltok már ki?"

UTÁNAD!!!

(sorry a like-ért! válaszolni akartam, és mellé ment!)
steve82
@Shikari: "Ha annyira rossz ez a rendszer, miért nem kínáltok alternatívát? ... Nincs egy hiteles politikus az oldalatokon! " óó és melyik nem lett lejáratva? Egyáltalán ki nem lett lejáratva az összes kormány, andy vajna,Habony, mészáros médián keresztül? Nem gondolod, hogy kicsit túlsúlyba vannak? Azzal ki tud versenyezni? Hm?
"Nincs egy hiteles politikus az oldalatokon!" Orbán hiteles? Az egész rendszer, a NER a lopásra és a korrupcióra épít, innentől kezdve melyik mondata hiteles Orbánnak? Egyik se. Hazug színjáték amit csinál. Tökéletesen megtanulta, hogy lehet az emberek hiszékenységét, félelmeit kihasználni.
"Már egy pártot összehozni sincs erőtök, itt jönnek a civilek! Oda elég tíz ember is!" így van, aztán 3 perc alatt talál az általad istenített rendszer lehetőséget a lejáratásra. Na az a siralmas.
Eladott Ország
@Shikari: A 2,8 millió fő a fidesz támogatás, a többség. Az is rendszerszintű csalással! Ez a hitelesség az abszolút többség? Lóf*szt!
steve82
@Shikari: @Eladott Ország jól beszél. Te csak egy hazudozó kis porszem vagy, egy kis alamizsnáért. Remélem csak szénhidráttal teli kajára telik belőle és elhízol mint a csuti gazdád, aztán off. :)
Eladott Ország
@Shikari: Most már nézheti a fideszes értelmiség - papírozva abszolút többség - már nem csak az Echo tv-t fogják telibeszarni, hanem a Hírt tv-t is. A nézettségnek harangoztak, majd eltartják az adófizetők pénzéből, de ezt a rohadt tolvajbandát a legkevésbé érdekli.
Eladott Ország
@Shikari: Akkor kivel lopták össze az állami vagyont, te hülyegyerek!
tudode
Az 1993 óta tartó HIDEGHÁBORÚBAN bármi előfordulhat a HALÁLBÜNTETÉSÉN kívül, a székház ELSIKÁLÁSON túl, ma már törvényesítetten:
.
www.youtube.com/watch?v=8NS7JC4Ykis&t=145s
.
Olyan JELENTÉKTELEN a "falusi gyerek", hogy az ÉRTELMISÉGIEK nem jegyzik, legnagyobb bánatára!
.
Csak módszertani HADICSEL az egész,"csuti" RENDSZERÉBE SZERVEZETT KORRUPCIÓ!
tudode
@tudode:
.
Aszonta: hideg POLGÁRHÁBORÚ volt v. van, mi a FÉLRE BÁNAT, FÉLRE BÚ!
kereső
@Eladott Ország: majd várjuk meg, hogy mi lesz a többi simicses vagyon sorsa-ami most névleg!!! nyergeshez került.Ki fog derülrni,hogy valódi volt-e a geci nap, vagy egy jól kidolgozott terv része.Nyerges már a geci nap után nem sokkal az USÁ-ban volt- családostul,akkor most hazajött és hipp-hopp övé minden? Hogy van ez?
papa.49
@Eladott Ország: Jó hogy feltetted ide a képét )))))))))))))))))))
papa.49
@Eladott Ország: Az ,,igazi fütyisz szavazó,, )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.