Kurázsi-különdíjat kap a Színházi Kritikusok Céhétől Sárosdi Lilla, amiért el merte mondani a nyilvánosságnak, hogy Marton László szexuálisan zaklatta őt. NLCafé Közleményben tudatta a Színházi Kritikusok Céhe, hogy egy új, rendkívüli díjat ad át Sárosdi Lilla színésznőnek. Mint írják, a Kurázsi-különdíjjal a Céh elismerését fejezi ki a színésznőnek bátorságáért és társadalmi felelősségvállalásáért, amivel sokat tett azért, hogy a színházi szakmában is kibeszélhetővé váljon egy idáig elhallgatott, fontos probléma: a szexuális zaklatás témája.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: Eriksson
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@wagabund: Szerintem erre a csodálatos alakításra sosem lett volna képes a művésznő, ha Marton László nem inspirálja anno a szexuális zaklatásával. (Bár sose tette volna)
kripton
Beszarás! Névtelen senkik hangzatos nevű "céhet" grundolnak, "díjat" alapítanak, és hoszzú-hosszú töprengések és viták után odaítélik egy "színésznőnek", a legősibb művészeti tevékenységéért.
kripton
@Shikari: Azt már tudom, hogy virtuóz módon tudja egyszerre használni a mindkét kezét, de hiányolom, hogy a száját nem rendelei alá a művészi alkotómunkájának!
human
@Shikari: @kripton: @Nessy: Nem igazán értem mit ünnepeltek azon, hogy 20 éves lányokat lehet zaklatni pusztán mert vezetői pozícióban van valaki és visszaél hatalmával. Gondolom nincs lányotok. Ha meg van, akkor részvétem számukra az apjukért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.