Gondolkodik azon, hogy szerepet vállaljon egy politikai pártban – kormányzati pozíciót is betöltene mint oktatási vagy kulturális miniszter –, de halogatja a döntést, mert a politikából nincs visszaút – árulta el Veiszer Alinda. A Hír TV volt műsorvezetője a pozsonyi Új Szónak adott interjújában beszélt erről.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Micike
@karma1: Nem szaladt Alinda Szlovákiába ezzel a hírrel, amikor a Hír tv-től búcsúzott az utolsó adásában és Alföldi Robival beszélgettek, ott megemlítette, megfordult a fejében, hogy beszálljon a politikába, de semmi konkrétum, semmi terv, csak egy gondolat, mert érdeklődik a politika iránt is.
A Gombaszögi Nyári Táborban egy pódiumbeszélgetése után készített vele riportot Bőd Titanilla újságíró, érdemes elolvasni. A Propeller által kiragadott két mondat semmire sem jó!
ujszo.com/kozelet/kulcsin-marad-az-elvek-eltunnek
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@cikicakk55: Nem vagy naiv, csak ilyen embert nem ismerek itthon, sajnos !!!
cikicakk55
@papa.49: Én sem ismerek ilyen embert,csak jó lenne ha lenne egy ilyen.sajnos erre kevés a lehetőség,hisz aki megtehetné az pont azért nem teszi,mert az kiadást jelentene a számára. Pedig a sírba egy sem viheti magával,na de gondolom nem is azért gyűjtögetik.
Eriksson
Szerintem Alindánál ugyanaz a helyzet, mint Puzsérnál. Suszter maradjon a kaptafánál.
karma1
@papa.49: @cikicakk55: Menjetek be Kalman Olga hivatalos oldalara, amit most inditott, es akkor meglatjatok, hogy o eppen ilyen tv-t akar inditani a neten, felhasznalva annak osszes elonyet. Ebbe maximum csak akkor tudnanak beleszolni a kormany reszerol, hogyha teljesen lebutitanak az internetet, megakadalyoznak a Facebook mukodeset es egyeb kozossegi oldalak mukodeset. De az mar Eszak-Korea vagy Kina lenne, es orban meg elegge elenken emlekszik arra, hogy mi tortent, amikor belengette az internetadot, aztan gyorsan megtette internetfelelosnek a zsiroshaju gusztustalan herevero dejcsfurtompikat, aki gyorsan beigert mindenhova leggyorsabb fibreglass internetszolgaltatast...
Na, ha semmi masert, de ezert az egesz nemzet az utcara dolne, ebbe belebukna a potrohos... Tehat egy ideig Kalman Olga egeszen biztos fog tudni artani az osszes kiralyi lakajmedianak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.