Kálmán Olga az előző sejtelmes bejelentése után egyértelműsítette, hogy nem fakanállal a kezében, csupán háziasszony minőségében képzeli a további életét. Teszi, amihez ért! A műsorvezető-szerkesztő hivatalos facebook oldalán egyértelműsítette, hogy továbbra is marad a hírek világában.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A kis stílű, RÉGI, és hozzájuk csapódott CSIBÉSZEK emberi viszonyát LEKÉPEZI a HírTV színeváltozása, amely SZÉGYENFOLT az országon, és AZOKON "is", akik nem csak az OBJEKTÍV TÁJÉKOZTATÁST, mindent, mindenkit ELTAPOSNAK, egymást sem kímélve ebben az ÉRTELMETLEN "virtuális harcban".
.
Félelmetes a "falu FASZA gyerek" ars poetikája, ágyi poloska módjára rafináltan beletaposva, se Istent, se embert nem ismerve a HATALOM MÁMORÁBAN!
.
Amely kiszivárgott egyik kihelyezett frakcióülésn:
.
"""" Aki tisztességesen viselkedik, és megsebesül a csatatéren, ha valami nagy pofonba beleszalad, valami disznóságot csinál, problémái lesznek, megsebesül a csatatéren, de tisztességesen viselkedik, akkor kihozzuk a csatatérről, majd elkenjük a dolgot, DE AKI NEM ARRA MI IS LŐNI FOGUNK! """
.
Nem bátorkodott azon a frakcióülésen HELYÉRE TENNI ezt az elszabadult, kis kaliberű VIRTUÁLIS ATOMBOMBÁT senki! Követik ezt a pitbullt JUTALOMFALATÉRT a közvetlen nyája, megszegve KÉPVISELŐI ESKÜJÜKET, amellyel a társadalomnak tartoznának, ha NEM LENNÉNEK egytől egyig PÁRTKATONÁK!!!
.
----- Kubatov Gábor embere utasításra ment a Fidesz-székházhoz
www.youtube.com/watch?v=EcOzi0uKAxo&t=44s
.
A honvédségen kívül tehát TART a CSUTI verőlegény pártkatonákat is.
.
Gratula Olga ehhez a riporthoz is!
karma1
Csak igy tovabb Olga, Neked van a legtobb eszed, es felhasznalod a kor vivmanyait - az internetnel semmi sincs eredmenyesebb informacio- kozlo modszer...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.