Weisz Fanni édesanyja újra a nyilvánosság előtt osztotta meg félelmét: szerinte a modell vőlegénye veszélybe sodorja Fanni életét, s megvan a maga véleménye Hajmásy Péterről.

Weisz Fanni édesanyja korábban egy megrendítő nyílt levéllel állt elő, mert nem talál más módot arra, hogy kapcsolatba kerülhessen lányával. Lénárt Ágnes akkor arról írt: félti lányát leendő vejétől, s ezúttal a TV2 Mokka című műsorában szintén elmondta, hogy azért fordul a nyilvánossághoz, mert lányával egyáltalán nem tud kommunikálni. Szerinte ugyanis lányának élete veszélybe került.

"Annyira agyament ez a fiatalember, bocsánat, de az. Agyament, egy elmebeteg, nem tudok mit mondani rá"

- mondta a Mokkában Lénárt Ágnes.

(Blikk)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Dr plágium: én meg nem tudom kinek higgyek, mert a saját szemszögükből nézve más és más az igazság amit nem is ismerhetünk pontosan. A médiaháborújuk nem teszi egyiket sem szimpatikusabbá. Ha korábban annyira összetartottak talán meg kellene próbálni egymás között rendezni a dolgaikat.
Katalina62
@Szeparepa2: Már miért ne lehetne! Fanni, ha jól tudom, csak siket! Persze ehhez igazán az embert kell szeretni, nemcsak a mulandó szépségét! Nem tudom milyen ember Fanni, de a siketsége miatt miért is ne szerethetné őt, vagy bármely más siket embert, egy másik "egészséges" ember!? Egy "egészséges" embernek is elmúlik a szépsége! Remélem, Fanni jól választott, és nem egy felületes haszonleső férfit!
ila51
@Szeparepa2: ...ez a megközelítés a legkorrektebb jelen esetnél...a második verzió , ha tévednek , hát tévednek...mással is előfordult anélkül hogy negyedik világháborút generált volna ...az anyós meg ne csodálkozzon , ha mellőzik
Katalina62
@Szeparepa2: nem vagyok javíthatatlan álnodozó, nem is lehetek! De ha Fanninak, ha csak a siketsége a "hibája" bárkinek lehet társa aki ezt őszintén el tudja fogadni! És igen a szépség fontos ez tény, de mégsem minden, különben miért csalják meg a szép, és egészséges embereket is?
Katalina62
@Szeparepa2: amit írtál jobban megértem mit gondolnád, és jó okom van rá! Mégis hiszem, hogy nagyon ritkán, és óriási szerencsével, de sikerülhet! Két különleges személyiség kell hozzá, ami nagyon, de nagyon ritka, hogy összejön! A fogyatékosság milyensége, és mértéke sokat számit szerintem!
Katalina62
@Szeparepa2: igen, de lottó ötös sem lehetetlen! :D Szeretném is, de nem lottózom! :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.