Szerinte a higiéniás körülmények miatt sem kellene mindenhol szoptatni, ahol csak a gyerek éhes lesz.

A Best magazinnak beszélt arról Vasvári "Luxus" Vivien, a Feleségek luxuskivitelben egyik szereplője, hogy nemrég egy okmányirodában ülve mellette szoptatott egy nő – szemlézte a lap tartalmát a 24.hu.

Luxus Vivien kiakadt, mert mellette szoptatott egy nő

Fotó: YouTube/TV2

Nemrégiben az okmányirodában ültem, amikor egy kismama elkezdte szoptatni a gyerekét. Nem értem, erre miért van szükség? Elvonulhatott volna a mosdóba, és diszkréten megtehette volna ugyanezt. Egy közlekedési eszközön vagy étteremben is furcsa nekem, ha valaki így tesz, mert szerintem sok ember undorodik ettől

- magyarázta a lapnak. 

Luxus Vivien szerint már csak a higiéniás szempontból sem szerencsés a dolog, ezért nem szabadna a nőknek bárhol szoptatniuk. 

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Nagy összegben lefogadnám hogy őt is "szoptatták" már olyan helyen ahol nem illő!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Uborkaszezon van,vagy mi?Hogy folyton idetolják ezt a sötét,agyatlan lényt.A férje nyilván nem azért vette el,mert jókat akar vele beszélgetni,ilyen szempontból a pali nyilván rettenetesen igénytelen,valószínűleg valami mást csinál igen jól ez a nő,mondjuk az ágyban,vagy szépen térdel...
eszegfu
@Horizont: Annyit teszek még hozzá: ha látom, hogy csecsemővel várakozik valaki, akkor "intézkednie" kellett volna, hogy soron kivül mehessen az ügyintézőhöz... mondjuk emberségből, női szolidaritásból. Sajnos neki e helyett csak az "undor" jutott eszébe.
kokopelli
@eszegfu: Nem sokat tévedek ha azt állítom,hogy a normális férfiak inkább a kismamával szimpatizálnak mint egy egy ilyen promi-lotyóval! (az én környezetemben biztos) ;-)
eszegfu
@kokopelli: Én sem gondolom másképp!! Hiszen egészen más "kategória", ha egy nő kismama, vagy éppen egy "promi-lotyó"... nyilván mindkettőre szükség van a jelek szerint!:)
Jozefina
H.P.CS.!!!?? Valószínűleg az volt a baja, hohg nem őt szoptatták!!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.