Negyvenezer ember vett részt szombaton a nyolcadik alkalommal megrendezett prágai meleg-, leszbikus-, biszexuális-, transznemű (LMBT) felvonuláson a cseh fővárosban. Az LMBT emberek életével foglalkozó egy hetes fesztivál fő témája idén a család intézménye volt. A rendezvény csúcspontját jelentő felvonulás problémamentesen ért véget, mindössze néhány tucat ember fejezte ki ellenvéleményét. Negyvenezer ember vett részt szombaton a nyolcadik alkalommal megrendezett prágai meleg-, leszbikus-, biszexuális-, transznemű (LMBT) felvonuláson a cseh fővárosban. Az LMBT emberek életével foglalkozó egy hetes fesztivál fő témája idén a család intézménye volt. A rendezvény csúcspontját jelentő felvonulás problémamentesen ért véget, mindössze néhány tucat ember fejezte ki ellenvéleményét. “Nagyjából ötezer emberrel többen vehettek részt az idei melegfelvonuláson, mint tavaly“, jelentette be Bohdana Rambousková a Prague Pride fesztivál rendezvény szóvivője a cseh sajtónak. Hozzátette: bárki...

Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
@durbincs: Ezeknél csak személy van, majd eldöntik valamikor, hogy mik akarnak lenni, mihez van kedvük, csak kérdés az mikor hímnemű, mikor nőnemű, mikor melyiket alkalmazza, mikor apa , mikor anya, mikor szülő? Mikor csak egy önmagát kereső valami majd csak lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.