Öt sikeres évad, 61 ismert énekes, 46 élő show, közel 500 átalakulás, 9 díj: Ez az ország házibulija, ami 2018-ban visszatér!

Visszatér a TV2 sikerműsora

Az utánzás nagymesterei ezúttal is bebizonyítják, hogy ebben a műsorban senki sem az, akinek látszik! Sztárban Sztár – az eredeti! Hamarosan a TV2-n.

Nézd meg a Sztárban Sztár videóját!

A műsorban szereplő hazai sztár-énekesek adásról-adásra megmutatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni. Az elképesztő átváltozásokat profi stylistok, fodrászok, maszkmesterek segítik, hogy a műsor fellépői kinézetükben is megtévesztésig hasonlítsanak ahhoz, akinek a dalát előadják.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Nem lehet valami nagy költségvetése a tv2-nek. Bemutatják (már évek óta), hogyan lehet kevés pénzből szart csinálni. A repertoárban van kb 30-40 film, ezeket ismétlik folyamatosan. És itt vannak a vetélkedők. Kell egy stúdió, néhány kamera és sms-ben a balga nép összedobja a "produkció"-ra, meg a gázsira a lét.
papa.49
Ha kíváncsi vagyok egy IGAZI sztárra, vagy egy sztár együttesre, itt a netten megtalálom megnézem letöltöm, meghallgatom, de NEM VAGYOK VEVŐ EZEKNEK A ,,SZTÁROCSKÁKNAK,, A NYEKERGÉSÉRE !!!
madlaci66
Mi az a tv2 ? Többször is átnéztem a TV-met, de nem találtam. Lehet, hogy nincs is beprogramozva?
vladimir putin
Biztosan alig várom, de nekem már nincs tévém.
Augusztus 1-el lemondtam az egész cuccot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.