A tévés több mint 5 ezer karakterben fejtette ki véleményét Fanniék családi ügyéről.

Vujity Tvrtko elmondta, hogyan látja Weisz Fanni és édesanyja drámáját

Mint ismert, Weisz Fanni nem hívta meg az esküvőjére édesanyját, és a kíváncsi rokonokat is lerázta. Vujity Tvrtko úgy érezte, neki is meg kell szólalnia, hiszen Fannival nagyon jó viszonyban van, és egész biztos, hogy jobban belelát ebbe, mint azok, akik csak a híradásokból tájékozódnak.

Tvrtko azt írja, "vannak helyzetek, amelyeket nem a nyilvánosság előtt kell megoldani." Fanni és anyukája speciális helyzete más -hagyományos családban élő és ott nevelkedett ember számára- alig érthető.

Ágnes szívét és lelkét kitette fogyatékkal született gyermekéért, gyermekeiért, éjt nappallá téve küzdött azért, hogy mindent megadjon lányának, és szintén siket fiának, Gábornak. 

Volt, amikor hibázott? Bizonyára. Ám meg kell adni a hibázás lehetőségét is mindenkinek. Neki is. Ahogy az örök tisztelet is, hogy lányát felnevelte

- írja Tvrtko, majd rátér Fannira.

Hogy Fanni hibázott-e? Bizonyára volt ilyen. Mégis meg kell adni Neki a lehetőséget. Ahogy a sikerre, az útkeresésre, úgy a hibákra is. Ha hibázott, majd belátja, ha belátja, jóvá teszi

- olvasható Fanni jellemzésében.

Tvrtko e posztban is biztosítja Fannit arról, hogy történjen bármi, rá számíthat.

(Blikk)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
ez a sapkás elmeroggyant inkább a magyar nevét használja...sapka nélkül...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@karma1: Nagyon egyet értek Veled! Már egyszer leírtam hasonlókat, és azt is hogy nem örültem én sem a lányom választottjának, de elfogadtam hiszen szerette. Az idő bebizonyította, hogy jól választott. Mi segítünk ha szükség van rá és ennyi. Örülök amikor látom milyen szépen élnek és nevelik az unokáimat :) Nyilván közöttük is voltak súrlódások de soha nem szóltunk bele, és meg oldották.
Azt viszont nagyon nem értem miért kell Fannit mindennek le hordani, felnőtt nő így döntött. Kívánom neki legyenek boldogok sokáig ...
Azt is vegyétek figyelembe, nem Fanni fordult a nyilvánossághoz, és egy rossz szót nem mondott a családjára.
JAJMÁR
@Dr plágium: @karma1: Bizony, jobb ìgy, hogy nem hallgat azédesanyjára. Mert majd kibékülnek. Ha hiba volt a házasság azért, ha nem, azért.
De ha igaz szerelmét érezné elveszni anyja miatt, tönkrement életéért lehet, meggyűlölné.
karma1
@Főlökött: O, hat azt annyian megigertek mar masok is... Mi van peldaul schilling arpaddal, aki a nejevel egyutt robbantotta a Marton-ugyet? Allitolag Amerikaba menne, mert elfogyott korulottuk meg a Kretakor szinhaz korul a levego.
Vagy megsem?
karma1
@Dr plágium: En a mai napig rengetegszer meglepodom a sajat gyerekemen, akirol azt hittem, hogy mindent tudok rola... Hat nem... Azt mindig is tudtam, hogy jolsikerult gyermek, egeszseges gondolkodassal, pozitiv hozzaallassal - ezzel nincs is baj. De valasztott maganak egy fiut, aki enyhenszolva eros szemoldokfelvonasra adott okot - nem volt a szerelmuk lathatoan mindent elsopro, de a lanyom nagyon ragaszkodott hozza - akkor en mindek szoljak az eletukbe, amikor majdnem 40 kilometerrel arrebb lakom? Aztan eljott mostanaban a nagy proba ideje - mit all ki a kapcsolatuk? - a fiu bizony majdnem meghalt (sajatmaganak koszonhetoen) es olyan korulmenyek koze juttatta sajatmagat, hogy az orvosok azonnal intenzivre tettek, es amikor egy het utan kiengedtek a normalis betegszobaba - meg mindig eros megfigyeles alatt -, akkor is csak egy hajszalon mulott, hogy a majdnem leallt veseit ujra tudjak-e inditani, mert ha nem, - meghal. Erre az en kislanyom megkerte a fonoket, hogy hadd maradjon a korhazban, amig a parja meg nem erosodik, vagy legalabbis el nem dol a sorsa, hogy egyaltalan elve marad-e? Majdnem 3 hetig el sem mozdult a parja mellol, a szobaba bevitt matracon a foldon aludt, 24 oraban figyelte minden rezduleset a parjanak, es az egyszerubb dolgokhoz be sem hivta a novert, hanem o maga megoldotta a helyzetet. Szerettek is ot a noverek meg a dokik is - a srac azert nem omlott ossze, es azert maradt eletben, mert a lanyom tartotta benne a lelket.
Szoval a lanyom 39 eves, de meg en sem tudtam rola, hogy erre kepes lesz, mert a korhazat meg kivulrol sem latta, nem hogy belulrol. Szerencsere betegsegmentes gyerek- es fiatalkora volt, es senkit sem latott maga korul hasonlo helyzetben, igy gondoskodnia sem kellett sulyos beteg emberrol.Ha belepofaztam volna az eletebe. ez sem derult volna ki rola, mint pozitivum. De szerencsere rajottunk mindannyian, hogy mindenki jo dontest hozott , igy minden segitseget megkap tolunk a srac is, a lanyom is. Es mindenki boldog!
Dr plágium
@karma1: Gratulálok a lányodhoz! Látod ilyen egy normális szülő, elengedi a gyerekét, és ha kell segít...Azt ugye tudod, ha rólatok lenne szó akkor is ezt tenné ? Mert hálás amiért hagytátok a saját útját járni.
karma1
@Dr plágium: Koszi. ...:o))) Szerencsere tudom: borzaszto nagy lelki megrazkodtatason van tul az egesz csaladunk most - eppen a partnere miatt - de a mese happy end-del fog vegzodni: tisztaztunk minden felreertest (ami eddig a kommunikacio hianyossagai miatt nem tisztazodott) - jo lecke volt ez mindannyiunknak, es pont ebben erositett meg: nem szabad beleavatkoznunk sem a gyerekunk, de a ferjunk vagy a felesegunk eletebe sem. (Mindig viszolygok attol, amikor egy friss menyecske az eskuvo utan rogton leteszi a foeskut az o mamajanak, hogy majd o jol megvaltoztatja a ferjeurat, leszoktatja a piarol, cigirol, nokrol, aztan amikor a furiasaga mar senki sem viseli el ot, es hamar el is valnak, aztan mindenkinek elmondja, hogy milyen piti ferje volt, aki meg azt sem tette meg erte, hogy a szokasairol lemondjon).
Sot, mar nem is nagyon akarja elfogadni a segitseget, de mi mindig azt mondjuk neki, hogy nyugodtan fogadja el, hisz kinek segitenenk, ha nem a sajat gyerekunknek, es adja o is tovabb a segitseget, szeretetet, aki majd raszorul, ha mi mar nem leszunk... Ket labbal all a foldon - pedig nem volt egyszeru egyikunkek sem.
Valoszinu, jo volt eddig minden dontesunk vica versa...:o)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.