Egyedi rendszámú autóval közlekedik, ezért gyakran integetnek neki a rajongók, vagy előreengedik a kereszteződésben. Szerencsére nagyon jól érzem magam a bőrömben, mondhatni, kirobbanó formában vagyok. Ez a pálya olyan, hogy addig lehet csinálni, amíg igény van az emberre, és bírja a tempót. A páros folyamatosan fellép, nyáron van olyan nap, amikor három-négy koncertet is adnak. Klárika azt mondja, a mai napig élvezik a fellépéseket, és már nem a pénzért koncerteznek. Lelkesedésük mellett a rajongók szeretete motiválja őket. A rajongók Balázs Klárit akkor is könnyen felismerhetik, amikor Budapest útjait járja egyedi rendszámú autójával, amelyen a KLÁRI felirat díszeleg. Emiatt gyakran integetnek neki, de sokan előre is engedik a kereszteződésekben.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, megvan medveanyo utanpotlasa: korda klarika! Most mar harmadik napja kulonbozo sztorikkal, de o van a bulvarban mindenhol.
ELOREENGEDIK a keresztezodesben! - valoszinuleg te hulye liba te jottel jobbrol, azert!
Nehogyma egy magyar ember rendszamtablakat olvasgasson, mert eldobnam magam...

Szegenyke, mar nem tudja, hogy mivel tartsa felszinen az erdeklodest...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Pénz nem számít. Egyedileg előállított rendszámtábla igénylésének díja: 435.000.- Ft.
Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke BMW-je egyedi rendszámát, az adófizetők fizették meg, hogy a kopasz seggfej urizálhasson a többi szarházi ingyenélővel együtt. Klárika legalább a sajátjából fizette.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/04/pa.jpg
Yoda69
@karma1: Ne bantsd, Klari nem rossz ember :0
Commenter
@karma1: nálam Zárayék esetében három olyan szám volt, amitől sikítófrászt kaptam: a Homokóra, a Papsajt, és egy Abba cover a Hasta Manana. Mindhárom kiveri a biztosítékot a mai napig.Kordáéknak nem az Abba hanem az olasz Ricchi e Poveri esett áldozatul, őket is) coverolják. Kordának olyan falzett hangja van, hogy ha nem ide születik akár a Gibb fivérek babérjaira is törhetett volna. Jobb lett volna.
karma1
@Yoda69: Nem Klarikat bantom SZEMELYESEN, hanem a TRENDet, - amivel eloterbe nyomja sajatmagat.
Jo, az eloadomuvesznek mindig trauma az oregedes, a kikopas a szinpadrol, a kozonseg emlekezete...
Klarika valoban nem rossz ember, - szerintem Gyuri bacsi meg azert el, mert o olyan lelkiismeretesen apolta tobbszor is -, de azert egy kicsit nagyon szoke, hogy hagyja magat a bulvartol megdumaltatni arra, hogy beszeljen a szexualis eleterol, meg egyaltalan: a szexrol... Ha egy huszoneves szepsegkiralynot kerdeznenek errol, akkor az elegge ertheto lenne, nem akkora gond, hiszen egy fiatalrol beszelunk.
De Klarika mar nem egy rozsaszintalpu menyecske, es talan jobb lenne, ha valamilyen idosebb holgyeknek valo dolgot propagalna. (Peldaul hogy o minden nap thai-chi-zik es ezzel tartja magat kirobbano kondiban)amivel idos embereknek adhatna egy konnyen kovetheto eletmodjavito dolgot!
Commenter
@karma1: www.youtube.com/watch?v=nmuEM8Tg7Ss
www.youtube.com/watch?v=7H746UBs1Ug
Borzalmas. A papsajt-nál már hangjuk sem maradt. A magyarosított Abbára nincsenek szavak, de itt az eredeti:
www.youtube.com/watch?v=-KY8uzg-STI
Rockxy
Ódehülyevagyok, nem ismertem fel!
Vagy meg, vagy le, ki, be, át, szét, össze, vissza...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.