Miközben egy percig sem vitatható: az indokolatlan túlsúly valóban jelenthet problémát. Lehet nevetséges is az alkathoz nem illő ruházat. Amellett, hogy egy gyermek indokolatlan elhízása tényleg jelenthet egy későbbi, akár önértékelési zavarhoz is vezető problémát. De azért azt is gyanítom, hogy ezen a sértegetés aligha használ. Az olyan összehasonlítások sem, hogy a „10 éves gyerekeknek narancsbőrösebb a pocakja, mint az én hátsóm 36 évesen szülés után”. Mert erről még az is eszébe juthat valakinek, hogy a kifogástalan fenék, illetve test egy ideig Pirner Alma esetében munkaköri kötelesség volt.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Van némi igaza is, meg nincs is. Tényleg bizonyos kor és súly felett maradjunk az egybeszabott fürdőruhánál, urak meg a saját méretükre való fürdőnadrágnál, ami nem fecske.
Viszont abban, hogy sok fiatal valóban "molett" hölgy két számmal kisebb pólóba és forrónadrágba közlekedik a médiának van sok bűne.
Divatbemutatókon csak 20 év körüli hámozott gilisztákat vonultatnak fel. És miután nekik az az etalon, tényleg tragikus az eredmény. Az áruházakban idősebb, kissé molettebb ( pl. XL) hölgyekre úgy néznek, ha ruhát keres, mintha a Holdról érkezett volna. A kényelmes cipők esetében ugyanez a helyzet.
Sportoljon, mozogjon, mondják az okosok. Mikor??? Késő délutánig az iskolába van, otthon még házifeladat, és aztán jön az internet. Sajnos a kevés alvás nem tesz jót a vonalaknak.
Lepényleső
Kiürülnének a strandok mint októberben.
Commenter
@Nessy: az ember alkata olyan amilyen (sokféle) ez nem csak evés kérdése hanem genetika is, de betegség vagy gyógyszerek szedése miatt is lehet valaki túlsúlyos, na ilyenkor pl. hiába a csökkentett kalóriabevitel meg a mozgás.Életünk során a testsúly többnyire (a korral) is változik a "versenysúly" csak kevés esetben örök, még sportolóknál is. Én még mindig azt mondom hogy amit a strandon látunk még mindig kevésbé szennyezi a környezetet vizuálisan mint azok a celebek akik naponta meztelenkednek csak írjanak róluk, vagy éppen az a rúdtáncossá avanzsált egészségtudatos ex-pornós aki ezt az aranyköpést mondta.
papa.49
Köszönjük a kioktatást Anna, de tudod mit SZARUNK RÁD !!!
GeoCravker
@Lepényleső: Vagy zártkörű partizónává válnának...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.