– Menstruáció! Menstruáció! – Na de uram, talán demonstráció? – Az mindegy, csak folyjon a vér! Ezt a viccet süti el a lovagkereszttel kitüntetett közgondolkodó csütörtöki vezércikkében, amelyben arra nagyon büszke, hogy a keresztet olcsó díszletként használja a hatalom, és ezzel hergeli "az Összeset" (copyright Bayer). Pedig ezért az egy viccért már megérte a keresztet kirakni az Országgyűlés épületére! Fergeteges.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Zsóti és az ő keresztje

az az igazság, hogy a főoldali kínáló már elég is lenne

Az unortodoxolás alatt a történelem-hamisítás zavartalanul folyik – írhatnánk a jelenség elé. Mint ismert a gustustalan 20.-ázás egyik csúcspontjaként nagy vörös zászlókat tettel ki a Parlamentre:



aminek nem az a gondja, mint írta a portál, hogy egyesek „undort éreznek a kereszttől”, hanem az, hogy ez nem egy magyar zászló és nem egy magyar kereszt. S nem őrjöng senki – mint azt Zsóti írja – hanem csak szóvá teszik, hogy már megint hazudnak.
Egyébként az arrogáns vezércikket már a főoldali kínáló is leleplezi:

(a cikk előtti képen jól látszik: ez a kereszt nem az a kereszt!!!)
A KERESZTEKRŐL
Az augusztus 20-i ünnepségen kitettek egy zászlót a Parlamentre, amelyen kereszt volt. Most ezen őrjöng az Összes. Mert a kereszt ma lázadás az Összes ellen.
BAYER ZSOLT
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Ez már nem hányás,hanem okádás kategória. Ez a mocskosszájú ,lovagkeresztes kitüntetett tajparaszt.
cikicakk55
@tudode: A szülést is megemlíthetné akkor.
tudode
@cikicakk55: .
Ha részletezzük, a POFAGYALULÁS közben is FOLYHAT a vér!
.
És azt is, hogy a TEREMTÉS KORONÁI legtöbbjének "csak" megszületni olt nehéz!
Commenter
@cikicakk55: szerencsétlen vadbarom, mármint bayer. A felesége orvos( a nő valaha migráncsokat is gyógyított azt hagyjuk kivé, mivé lett), a fia orvostanhallgató...nagy kár, hogy az anyjánál nem ütött be a korai menopauza, vagy hogy egyáltalán valaha is menstruált...ha így lett volna akkor most az ötös számú párttagkönyv lovagkeresztes publicistája aligha gyárthatna otromba szóvicceket a demonstráció szóra...
Nessy
És a facebook törli az uszító, gyűlölet keltő szöveg miatt irritált beküldők által jelzett beírásokat! Máshol meg ez egy "újságírónak" a humoros jópofa megjegyzése, amihez nem kevesen tapsikolnak!
O Tempora, o Mores!
simmering73
Akkor is ilyen vidám legyél ha netán a ti véretek fog folyni menstruáció alatt - te illiberális gyökér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.