Először adott interjút a sajtónak Majka azóta, hogy bejelentette, hogy különválnak Curtisszel. 

Majka először adott interjút a Curtisszel való szakításáról – Videó

Majoros Péter, azaz Majka először szólalt meg a nyilvánosság előtt, mióta bejelentette: Curtis drogproblémái miatt szakít zenésztársával. Majka szerint nem azzal van gond, ha valaki iszik, vagy szív, "rapperek vagyunk, bármi megbocsátható", de ha valaki mások megélhetését, szerződéseit veszélyezteti, az már egészen más kérdés. Figyelem: szókimondó szövegek!

A teljes interjút itt lehet megnézni

(Index)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Atha: Nem akarom Majkával kapcsolatos illuziódat tönktetenni, de Majka karrierjét nem egy zsák speed tette kitartóvá... Szemmel láthatólag is agyon vágta magát. Igaz ez nem most volt, de nem is az ismeretlen korában. Értem a baráti médiában élt önfeláldozó képmutató műsorát, de amikor ő volt ebben, akkor ezt szinfalak mögött tették meg érte.. Amit Majka a " barátjáról" világnak kürtölt, azért ma 2 évet adnak.. Igaz jó barát, aki illetéktelenek elött, akik megitélni sem tudják az esetet kitereget mindent...és nem megoldani akarja. Van az a szint, hogy be kell vonni a családot és barátokat, de nem a sok csámcsogó prolit facebook-on, ahol azt magyarázod, te mennyire önfeláldozó vagy. ugyanolyan drogos, csak neki sikerült ezt RTL klubbos szociálisan elfogadott szintre hozni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
www.youtube.com/watch?v=UylZ_e2mAFk

52,5 millió megtekintés...csak tudhatnak valamit...

érdekes,...valamelyiknek mindig a fejébe száll a dicsőség...nagy kár.
RonaGyuri
ugye senki sem csodálkozik azon, hogy itt tart ez az ország? =))
ila51
@wagabund: Vincze Gergely...ismertebb neve BLR ...most Follow The Flow ...már ők is 19 M nézettséggel vannak , jók nagyon
ila51
@Horizont: érdekeltségük van ...korábban már írtam , hogy a Quimby nézettsége is csökkent mióta leálltak a drogról , és szolidabb zenére nyergeltek
ila51
@Szeparepa2: és tényleg sokan is lettek így sodródva áldozatok...most nem sorolom , de a javát akit ki akartak a végsőkig szipolyozni , mind bevezették az utcába ...vagy csak a saját hiúságuk is kezdő lépés lehetett
JAJMÁR
Nem olvastam el minden hsz.-t, - végig tán egyet se -, de már a többi ilyesmi hírt is átfutva, véleményem van.
Kérdés, hogy mi a helyes "empátia", és mi a segítség a szenvedélybeteg ember felé?
Az empátia, ha elfogadjuk, hogy ő így él, mert így akar, és saját életét, sorsát, egészségét - lassú öngyilkosság - tönkreteszi? Nem, az szerintem nem empátia, az közöny! Mit törődöm én vele, tegye tönkre magát, ha neki jó - ez ennyi!
Mi az, amit tehet egy barát? Megpróbálja kirángatni, felébreszteni, bármi áron... Majka ezt teszi! A nyilvánosságot hívta segítségül, és felmutatta az utolsó kártyát...- ha te nem változol, nem dolgozom veled!
Nem nagyon tehet mást. Ez vagy bejön, vagy nem!

Persze, mindenkinek joga van úgy éln i ahogy akar, de senkinek sincs joga a másik, mások életét is befolyásolva rontani, csak azért, mert ő szenvedélybeteg! Nem, ehhez nincs joga, de aki felelős még más - család, gyerek - emberért is, nos, neki a serpenyő mindkét oldalába pakolni kell. A család a súlyosabb!

A Majka - légyen bármilyen származású, és iskolázottságú - nem buta ember! Nagyon helyesen döntött. Minden szempontból.
anima
Mindig leszartam Majkát. annyira senki semmi a csávó, hogy eddig soha egy szót sem vesztegettem rá.
Most, hogy villantotta a nőket meghazudtoló bicepszét, ez késztet némi mondandóra.
Öööö, ez annyira gáz !!!
Zeta
Végül is kiez a kreált Majka?
Maradandót alkottak Curtissal?
Atha
Akármilyen a zenéje, akármit képvisel, Majka megdolgozott a sikerért.
Ha másért nem, ezért és a fegyelmezett munkáért tisztelem.
Tény, hogy legismertebb dala közös Curtissel, aki szintén jó abban, amit képvisel.
De.
Saját tapasztalatból tudom, hogy a beszámíthatatlan, alkohol/drogfüggő ember, mennyi mindenki munkáját képes tönkretenni a szenvedélyéért.
Ebben Majka álláspontja mellett teszem le a voksomat, mindazonáltal komoly bajba is keverheti ezzel a comming out-al a "barátját".
Ez egy zenei vállalkozás, ami magasra jutott a magyar popszakmában.
A piac igent szavazott neki, amihez sok egyéb tényező együttállása is szükséges volt.
Majka felismerte a bulvármédia elsöprő tőkeerejét, és a duo piaci létjogosultságát, és azonnal beprotezsálta barátját az Édes élet c. műsorba.
Gyomor kell, hogy vállalja valaki a pöcegödörben való megmártózást, de akinek kedve van a tömegízlést kiszolgálni, az nagyot kaszálhat.
Nekik ez sikerült.
Curtisnek minél gyorsabb belátást kívánok ahhoz, hogy felismerje, lehetőséget kapott kilépni a barátja árnyékából.
A közönség a "Colosseumban" meg majd dönt.
Jól vagy rosszul, végül is mindegy.
Sok sikert kívánok mindkettőjüknek!
JAJMÁR
@Zeta: @anima: Nem a Majkáról, hanem a drogfüggő Curtisról szól a történet főleg!
A Majka "több lábon áll", és elég erősen, függetlenül attól, hogy ki szereti, ki meg nem! Ő erős!
A Curtis... @Szeparepa2: nos, a gyengeség nem erény! Nem tolerálható, ha megbízhatatlanságot, hiteltelenséget, zavart, bizonytalanságot, és napi szintű erős stresszt okoz a környezetében, figyelmen kívül hagyva mások érték-és érzésrendszerét. Érti? A Curtis nem toleráns. A tolerancia oda-vissza kell, hogy működjön, Érti? Nem? Nem baj.
Zeta
@JAJMÁR: igen Curtisról szól, meg egy állitolagos barátságról, aminek úgy lett vége, hogy Curtist akár be is varrhatják. Ezzel nem hiszem, hogy segített rajta!
Lett már vége nekem is barátságnak, még közös barátaink sem tudják miért.
Nem ártottam neki, pedig. . .
JAJMÁR
@Zeta: Ki tudja? Persze segíteni csak azon lehet, aki saját magán is segíteni akar. A barátság - szerintem - csak akkor igaz, ha mindkét fél ad, és elfogad. A segítő kezet is fogadni kell. Az nem működik, hogy én rombolok, mert ilyen vagyok, te pedig tűrd!
Szakítópróba mindig előjön, és mindig kettőn múlik...
ebben az esetben aki tehetne a barátságért, az a Curtis...
Zeta
@JAJMÁR: korábban lehet, de ez most nem segítő kéz volt!
JAJMÁR
@Zeta: Szerintem is inkább egy makarenkói pofon...
SystemError
@Atha: Nem akarom Majkával kapcsolatos illuziódat tönktetenni, de Majka karrierjét nem egy zsák speed tette kitartóvá... Szemmel láthatólag is agyon vágta magát. Igaz ez nem most volt, de nem is az ismeretlen korában. Értem a baráti médiában élt önfeláldozó képmutató műsorát, de amikor ő volt ebben, akkor ezt szinfalak mögött tették meg érte.. Amit Majka a " barátjáról" világnak kürtölt, azért ma 2 évet adnak.. Igaz jó barát, aki illetéktelenek elött, akik megitélni sem tudják az esetet kitereget mindent...és nem megoldani akarja. Van az a szint, hogy be kell vonni a családot és barátokat, de nem a sok csámcsogó prolit facebook-on, ahol azt magyarázod, te mennyire önfeláldozó vagy. ugyanolyan drogos, csak neki sikerült ezt RTL klubbos szociálisan elfogadott szintre hozni...
ila51
@Atha: ... forduljon jóra ez az incidens
Atha
@SystemError: Tudnék hosszabb választ írni, de kimaradnék ebből az egészből.
A popmocsárban dolgozom immáron 19 éve, láttam amit láttam.
Ez egy látszólag zárt közösség, de azért mindenkiről kiszivárognak imitt-amott "ügyek".
A bulvár már csak ilyen.
Sajnos a popipart a bulvár keresztbe-kasul felfalta.
Valóban lehetett volna lovagiasabban kezelni az ügyet, de én is voltam olyan helyzetben, hogy legszívesebben a színpadról rúgtam volna a küzdőtérre a kollégát, mert sehol nem bírt leállni az itallal.
Könnyű sommás ítéletet mondani kívülálóként, de igazán az érzi mi a stájsz, aki benne van.
És ez is egy szakma,
Sokszor évekig (sajtos lófaszért=0), csak azon munkálkodsz, hogy a közönséged végre észre vegyen, aztán mikor végre jönnek a melók, valaki azt hiszi, hogy házibuliba megy veled, csakhogy ez munka!
Méghozzá kőkemény!
Majka megdolgozott a sikerért, az vesse rá az első követ, aki nem féltené a felépített "vállalkozását".
Hogy mennyire volt etikus?
"Az idő igaz, s eldönti, ami nem az.". (Petőfi Sándor)
SystemError
@Atha: Más zenei vonalon, de 15 évig zenéltem és bejártam európát. Sok booking-ot kaptunk egyedileg, mint csapat és sokat közösen Magyarországról más zenekarokkal. A 15 év alatt minden előfordult, ami csak lehett, de annyira idegen számomra ez, amit Majka tett, hogy semmire nézve sem tartom ezt megoldásnak vagy konstruktív viselkedésnek. Ő persze most az önfeláldozó szerepben befejezte ezzel, de szerinted fognak még ezek után együtt zenélni, meg fog benne bízni Curtis, le fog állni(emiatt).. Sokféle képen lehet intézni valamit, Majka ezt választotta . Mivel nem tudom milyen mély bugyrokat jártak meg és Majka eddig milyen lehetőségeket prögetett ki van az a szint, hogy az ember elengedi és a legdurvább megoldást választja, de ez nem megoldás szerintem.. Ezzel csak egy önmagába forduló drogost csinál belőle, akin már észre sem fogják venni, hogy baj van
Atha
@SystemError: Nem kérdés, hogy alávaló módon rendezte a szakítást, és több mint valószínű, hogy van ezzel valami terve.
Nagyon jól használja a médiát és a közösségi hálót egyaránt, és remekül manipulál a csávó, ez nem kérdés. Volt rá ideje, lehetősége és képessége a bulvármédiában.
Nem félek attól hogy Curtist padlózni fogja ez a dolog. Összetartó családja van, kirántja a szarból a srácot.
Ha van esze túllép ezen az egészen, és elkezd a közösségével foglalkozni meg új dalokat írni.
Ez lenne a legszerencsésebb lépés részéről.
A kalamajka meg majd elcsitul valahogy. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.