Nevet változtatott a Curtis nélküli formáció.

Majka együttese a vihar miatt a szerencsi bulit követően a Strand Fesztiválon lépett fel Zamárdiban, és mint kiderült, a

Majka és a ők

névre keresztelték át a bandát, azaz Curtis már nem szerepel a felsorolásban. Majka azért szakított újpesti társával, mert szerinte kábítószer-függősége veszélyezteti a zenekar működését.

Majka gyakorlatilag kirúgta barátját az együttesből, miután szegedi koncertjükön – állítása szerint – képtelen volt fellépni vele.

Cikk- és címlapkép: Facebbok/Majka

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Szerintem a Majka-Curtis afférral a pelenkát próbálják szagtalanná tenni. Már az összes létező és nem létező fórumon a Curtis-Majka szappanopera fut exkluzív és kevésbé exkluzív szenzációként csomagolva. A feltűnési viszketegséggel párosuló túlmozgásos szorgalom hevében olykor szénné égeti magát az ember.
Eladott Ország
Tudtam én, hogy 2017 a lázadás éve lesz, de ennyire? Pont Amerikába? Ilyen fiatalon kivándorolni? Éppen a sikerek csúcsán? Amikor szarnak rád a zenei rádiós szerkesztők? Vagy te vagy a nép ízlése, a zenei moslékoddal? Miért nem vitted magaddal a testvéredet a nemzet tacskóhitlerét, vagy marcipánceausescuj­át is. Az van, hogy közben meg szar érzés látni, hogy a magyar fiatalok ennyire nem tudnak boldogulni ebben a minden szempontból sikeres és szárnyaló országban. Erősödünk, mint a kurvaélet, a fene nagy turulszaros Mária földjén. Nem elég, hogy porlik a nemzet, a földi paradicsomot egy újabb kiváló őstehetség hagyja itt, aki a tengerentúli önmegvalósítás útjára lépett. De vajon ez azt jelenti, hogy végre nem veled lesznek tele a tudományos magazinok? Nem egy Eminem vagy, a Győzike féle zenei moslékot a tengerentúlon sem kajálják.
Designer
... a ... ők ... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... őőőőőőőőőőőőőőőőőkkkkkkk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.